Vacature Landmeter

Landmeter in Leiden

Landmeter

32-36 uur, max. € 4.537,00 bij 36 uur (schaal 9).
Aanloopschaal 8 (max. € 4.052,00 bij 36 uur) bij minder ervaring en of kennis.

Heb je ervaring met de werkzaamheden rondom het Landmeetkunde? Dan maken wij graag kennis met jou!

WAT GA JE DOEN ALS LANDMETER?
Als landmeter werk je bij ons voor de Leidse regio. Hierdoor doe je binnen je vak veel verschillende werkzaamheden en kun je als landmeter je hart ophalen.
Als landmeter ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden, inplannen, uitvoeren en verwerken van landmeetkundige werkzaamheden. Dat betekent dat je zowel metingen (situatie- en detailmetingen, hoogtemetingen, controlemetingen, deformatiemetingen etc.) als uitzetwerkzaamheden uitvoert. Jij hebt de verantwoordelijkheid om het NAP-hoogtenet bij te houden. Ook verzorg je de kadastrale grensbepaling van een perceel.

Je wint tevens op structurele basisinformatie in van data van veranderingen in de openbare ruimte (Leiden en de regiogemeenten) t.b.v. de diverse basis en-kernregistraties (BGT, BAG, BOR etc.)

DIT KRIJG JIJ
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 4.537,00 bruto per maand (schaal 9), o.b.v. 36-urige werkweek. Of je krijgt een aanloopschaal 8 (max. € 4.052,00 bij 36 uur) bij minder ervaring en of kennis. Verder bieden we jou:

 • Een contract van 32 -36 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst. Heb je bij de gemeente Leiden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je arbeidsrecht.
 • Een organisatie met korte lijnen binnen de organisatie en waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten of je kan gebruik maken van een NS businesscard.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering.
 • De ruimte om jouw optimale werk-privé balans te vinden; je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past. Je krijgt faciliteiten inclusief een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per dag om verantwoord thuis te werken.
 • Een bedrijfsauto krijg je ter beschikking.
 • Een complete set (GPS, Tachymeter etc.) krijg je ter beschikking.

DIT BEN JIJ
Jij hebt goede sociale vaardigheden en je kunt je verplaatsen in de klant. Daarbij denk je procesgericht. Je werkt zelfstandig en bent resultaatgericht. Verder vragen wij van jou:

 • Een afgeronde opleiding MBO of HBO Landmeetkunde, Geodesie of Civiele Techniek;
 • Een diploma VCA Basisveiligheid en een geldig rijvaardigheidsbewijs B;
 • Kennis van en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur (bij voorkeur Leica);
 • Inhoudelijke basiskennis van en ervaring met het IMGEO/IMBGT en BAG;
 • kennis van en ervaring met CAD-applicaties (bij voorkeur dgDialog BGT en AutoCAD).

ONS TEAM
Valt onder de afdeling datadiensten. Het team zorgt voor het gegevensbeheer en datamanagement van de regiogemeenten (Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest). Je werkt met 2 andere Landmeters en hebt veel contact met betrokken medewerkers bij de gemeenten.

Enkele collega's stellen zich voor: Cagri : "Geen dag is hetzelfde zo sta je de ene dag in de binnenstad van Leiden te meten en zo sta je in Zoeterwoude nieuwe woningen uit te zetten. Veel afwisseling in je baan, waarbij jezelf verantwoordelijk bent voor de gegevens die je meet. Je eigen werk indelen en lekker buiten zijn" . Marouan : "In deze afwisselende baan werk ik voor verschillende afdelingen van de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude. Ik hou de kaarten op orde. Ik geniet van het buiten zijn in de prachtige stad en omgeving".

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op met Altan Köse, Senior Basisregistraties, via telefoonnummer . Hij beantwoordt graag al je vragen.
Meteen enthousiast? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou. We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Heb je vragen over het sollicitatieproces, neem dan contact op met Patricia de Beer, corporate recruiter via telefoonnummer . Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

LEIDEN HEEFT DE AMBITIE OM EEN AFSPIEGELING VAN DE SAMENLEVING BINNEN HAAR PERSONEELSBESTAND IN DIENST TE HEBBEN. STARTERS EN MENSEN MET EEN AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT DIE VOLDOEN AAN DE FUNCTIEVEREISTEN, NODIGEN WE VAN HARTE UIT OM TE SOLLICITEREN.

TYPISCH LEIDEN
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer, met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.
WIE BEN JIJ?Functie:landmeter
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4537 – 4537
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLEx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Landmeter NLEx 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures