Vacature Leden

Leden in s-Gravenhage

Zo ja, dan is JCI Haaglanden de plek voor jou en dan komen we graag met je in contact!

Bespreek je ervaring met de ledenwervingscommissie

Als je 1 à 3 activiteiten bezocht hebt kun je jouw interesse en vragen met onze ledenwervingscommissie bespreken voordat je je daadwerkelijk in gaat schrijven. Zo weet je zeker dat JCI Haaglanden jou kan bieden wat jij zoekt en weet je hoe jij jouw talenten en enthousiasme in kunt zetten voor de kamer!

Schrijf je officieel in

Dit is een puur administratieve stap om officieel aan te kondigen aan ons dat jij lid wil worden van JCI Haaglanden. Op het inschrijfformulier beschrijf je kort wie je bent, wat je doet en waarom je lid wil worden.

Bevestiging van de Kamer

We sturen jouw inschrijfformulier rond aan de leden van JCI Haaglanden zodat iedereen op de hoogte is dat jij lid wil worden. We zoeken naar diversiteit en aansluiting en zullen dus hiermee nagaan of alle leden kunnen bevestigen dat jij helemaal past bij JCI Haaglanden. Wees gerust, dit is meestal een formaliteit aangezien je met de meesten van ons al hebt ontmoet bij de activiteiten waar jij bij was. Een enkele keer komt het voor dat iemand wordt afgewezen vanwege dezelfde professionele achtergrond als een van onze huidige leden, maar dit is eerder uitzondering dan regel.

Betaal contributie en registratie JCI

Nadat jouw toekomstig lidmaatschap is bevestigd mag je je contributie betalen om jouw lidmaatschap van jouw kant te bevestigen en wordt je geregistreerd als lid van JCI Haaglanden, JCI Nederland en JCI Internationaal. Ook ontvang je dan meer informatie van ons, bijvoorbeeld over hoe wij binnen JCI Haaglanden communiceren.

Gepind worden

Jouw lidmaatschap is pas helemaal af als je gepind bent! Dit is een feestelijke traditie binnen JCI, waarbij nieuwe leden in het bijzijn van de huidige leden een speldje krijgen opgepind ter ere van hun lidmaatschap. Uiteraard kan er daarna getoost worden!

En..... GO!

Als nieuw lid kun je nu bij alle JCI Haaglanden activiteiten aanwezig zijn, maar ook deelnemen aan landelijke en internationale evenementen. Een buddy zal je op weg helpen om al deze activiteiten te vinden zodat je niks hoeft te missen. Daarnaast zal de commissie coördinator (CoCo) met je overleggen wat je zelf aan activiteiten wil organiseren of bij welke commissie je wilt meehelpen. Dus vol enthousiasme aan de slag met lol, leren & business!

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig naar JCI Haaglanden?

Neem dan contact met ons op.

Kom jij kennismaken met JCI Haaglanden?Functie:leden
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Leden Junior Chamber International Haaglanden 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures