Vacature Leerkracht

Leerkracht in Leiden

Jij wilt als leerkracht in het basisonderwijs een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Jij snapt dat je als leerkracht aan het begin van deze ontwikkeling  staat en de basis bent voor hun verdere loopbaan. 

Het opbouwen van een band met de leerlingen uit jouw klas is één van de belangrijkste en het leukste onderdeel van jouw werk. Dat is precies waarom je dit werk doet! Het zien van de vooruitgang is iets waar jij energie uit haalt. 

Om voor deze vacature in aanmerking te komen heb je bij voorkeur een lesbevoegdheid, maar als je hiervoor in opleiding bent voor moedigen we je zeker aan om te solliciteren! Jouw passie voor het onderwijs is wat telt.
 Functie:Leerkracht, Onderwijs
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 5500
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via alexander@matchpartner.nl of 31633314376. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Leerkracht Matchpartner 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures