Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Zoeterwoude

Ben jij op zoek naar een tijdelijke baan voor ongeveer 2,5 maand waar je veel fysiek bezig bent én halverwege oktober aan de slag gaat?

Jij bent direct in staat om de komende paar weken mede mogelijk te maken dat iedereen weer van zomerbanden, naar winterbanden kan gaan. Om achterstanden te voorkomen ben jij in staat op korte termijn bij te springen. 

Naast het prima salaris, is het een mooie kans om je in dit bedrijf te bewijzen. Vanaf half oktober hebben ze jou nodig voor ongeveer 2,5 maand om alle winterbanden klaar te leggen voor transport. Als jij je rijbewijs hebt, dan mag je de banden ook wegbrengen naar de plaats van bestemming met een busje! Het is fysiek werk, dus jij steekt graag je handen uit de mouwen.  In het magazijn werk je samen met 3 andere collega's en samen zorgen jullie ervoor dat alle 5600 auto's weer hun winterbanden krijgen! Lijkt dit jou leuk? Reageer dan direct.

Wat wij bieden

  • Goede begeleiding door de ervaren magazijnchef
  • Een tijdelijke fulltime of parttime functie voor ongeveer 2,5 maanden
  • Een gezellig en klein team van collega's waar je samen mee opstart en afsluit
  • Een leuke fysieke baan waar je een gratis work-out hebt tijdens je werk!

Wat wij vragen

  • Fysiek sterk omdat je zware autobanden gaat laden en lossen
  • In het bezit van een rijbewijs B en enige rijervaring (pré)
  • Vanaf half oktober voor tenminste 2,5 maand beschikbaar
  • Je spreekt goed Nederlands of Engels

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een grote organisatie die zich bezig houdt met de verkoop en het onderhoud van auto's.Functie:Logistiek medewerker magazijnmedewerker
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:1740 – 2262
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiderdorp via leiderdorp@luba.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.luba.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Logistiek medewerker Luba Uitzendbureau Leiderdorp 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures