Vacature Machineoperator

Machineoperator in Zoeterwoude

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Heb jij geen problemen met het werken binnen een koude omgeving? Werk jij graag mee aan een duurzame wereld binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een organisatie binnen de vegetarische sector ben ik op zoek naar een Machineoperator. Als Machineoperator binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de high-tech geautomatiseerde verpakkingsmachines. Je zal veelal komen te werken met Multivac machines. Hierbij ben jij als Machineoperator ook verantwoordelijk voor het aansturen van productiepersoneel. Daarnaast wordt jij als Machineoperator verantwoordelijk voor het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten. Verder ben jij als Machineoperator verantwoordelijk voor:

 • Zelfstandig instellen, ombouwen en bijstellen van de machines;
 • Signaleren van aanstaande problemen aan de machines;
 • Onderhouden van de machines;
 • Aansturen van het productiepersoneel;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Lijken bovenstaande werkzaamheden goed aan te sluiten bij jouw ambities? Lees dan snel verder wat jij meebrengt!

Functie-eisen

Jij hebt een sterke focus voor procesverbeteringen en efficiëntie. Daarnaast bezit jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, kan jij goed organiseren en goed in teamverband werken. Tevens ben je flexibel ingesteld daar de organisatie soms ook op zaterdag werkt. Verder breng jij als Machineoperator het volgende mee:

 • Een afgeronde opleiding MBO niveau 2 (richting Vapro, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of soortgelijk);
 • In het bezit van ervaring binnen de voeding (is een pre);
 • Je bent bereid in de 2-ploegendienst te werken.

Niet in het bezit van alle gewenste eisen? Geen probleem! Binnen de organisatie kan je als Productiemedewerker instromen en jezelf ontwikkelen middels cursussen richting Machineoperator.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een zeer dynamische functie binnen een internationale organisatie met veel stabiliteit. Tevens kan jij als Machineoperator het volgende verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de €2.600 en €3.750 bruto per maand (afhankelijk van jouw opleidingen en ervaring);
 • Ploegentoeslag van 12% (vast) voor de 2-ploegendienst;
 • Pensioen waarbij 66% door de werkgever bijgedragen wordt;
 • 28 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Dekkende reiskostenvergoeding;
 • Iedere maand een pakket met artikelen uit het assortiment;
 • Het betreft een vaste functie;
 • Overwerk wordt zeer goed beloond!
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alvin! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-83623855 of via de email alvin.van.reeuwijk@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:machineoperator parfumproductie
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Machineoperator VNOM 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures