Vacature Machineoperator

Machineoperator in Zoeterwoude

Heb jij geen problemen met het werken binnen een koude omgeving? Werk jij graag mee aan een duurzame wereld binnen de voedingsmiddelenindustrie? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een organisatie binnen de vegetarische sector ben ik op zoek naar een Machineoperator. Als Machineoperator binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de high-tech geautomatiseerde verpakkingsmachines. Je zal veelal komen te werken met Multivac machines. Hierbij ben jij als Machineoperator ook verantwoordelijk voor het aansturen van productiepersoneel. Daarnaast wordt jij als Machineoperator verantwoordelijk voor het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten. Verder ben jij als Machineoperator verantwoordelijk voor:

  • Zelfstandig instellen, ombouwen en bijstellen van de machines;
  • Signaleren van aanstaande problemen aan de machines;
  • Onderhouden van de machines;
  • Aansturen van het productiepersoneel;
  • Uitvoeren van kwaliteitscontroles.

Lijken bovenstaande werkzaamheden goed aan te sluiten bij jouw ambities? Lees dan snel verder wat jij meebrengt!Functie:Machineoperator, Procesoperator
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Machineoperator VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures