Vacature Magazijn Medewerker

Magazijn Medewerker in Leiderdorp


Heb jij recente werkervaring als magazijnmedewerker en ben jij er klaar voor om te werken in een team waar jij meer dan welkom bent? Jouw toekomstige werkgever maakt de wereld steeds een beetje mooier met de focus op design, milieu en verantwoordelijk gebruik van grondstoffen en energie. Het team is 5 man sterk en kan niet wachten om jou te verwelkomen als nieuwe collega.

Wat ga jij doen?
Als magazijnmedewerker ga je aan de slag samen met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het orderpicken, laden en lossen van de vrachtwagens en het voorbereiden van bestellingen. Dagelijks ontvang je productie opdrachten en zorgen jullie er samen voor dat dit correct wordt verwerkt. Samen zorgen jullie er voor dat het magazijn en terrein schoon en overzichtelijk blijft.

Wij vragen:

  • Iemand met logistieke ervaring en de functie ook fysiek aan kan.
  • Fulltime (40 uur per week).
  • In het bezit van een geldig heftruck – en reachtruckcertificaat en minimaal 1 jaar aantoonbare relevante ervaring met deze trucks.
  • Iemand uit de regio (liefst binnen straal van 20 km).

Wij bieden:

  • Een uurloon tussen de 12,50 en 15 euro bruto per uur.
  • Dagdienst van 08:30 tot 17:00.
  • Een fijn team met korte lijnen en kun je altijd bij je collega’s terecht
  • ADV vanaf het moment dat je start.


Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 24000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Leiden via leiden@luba.nl of 31715140341. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Magazijn Medewerker Luba Uitzendbureau Leiden 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures