Vacature Maintenance Engineer

Maintenance Engineer in Zoeterwoude

Maintenance Engineer

Plaats: Zoeterwoude, NL, 2382 PH

Bedrijf: HEINEKEN

Je kent Heineken van de ster. Maar de echte sterren zijn de medewerkers, en jij kan er één van worden. Namelijk als Maintenance Engineer maar jij kent de functie misschien als Reliability Engineer of als Process Engineer. Als Maintenance Engineer voor de Brouwerij in Zoeterwoude ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud en optimaliseren van onze productie-installaties. Jij bent de drijvende kracht achter het doorvoeren van veranderingen en het bedenken van out-of-the box ideeën om de installaties te verbeteren. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Lees dan verder!

Goed verdienen en betere voorwaarden

 • Direct een bruto maandsalaris tussen de € 3.690,00 en € 5.952,00
 • Geniet van 26 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen, dat is meer dan 7 weken vrij!
 • Bouw aan je toekomst met ons sterke pensioenplan, waarbij HEINEKEN 66% bijdraagt.
 • Ontvang een prima reiskosten vergoeding
 • Ontdek volop kans voor persoonlijke en professionele groei
 • Profiteer van kortingen op onze heerlijke producten!

Je gaat belangrijk werk doen

Als Maintenance Engineer ben jij verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van onze productie-installaties in onze brouwerij. Jouw taken omvatten het ontwikkelen en verbeteren van ons onderhoudsplan, wat essentieel is om de machines altijd optimaal te laten presteren.
Een van je belangrijkste verantwoordelijkheden is het ontwikkelen en verfijnen van ons onderhoudsplan. Door voortdurend het onderhoudsproces te optimaliseren, garandeer je maximale beschikbaarheid van de installaties en minimaliseer je tegelijkertijd de kosten. Deze doelen bereik je door het beheren, implementeren en optimaliseren van de onderhoudsstandaarden. Hierbij maak je gebruik van inzichten uit het Maintenance Management systeem en andere relevante bronnen.
Je expertise in engineering tools zoals FMECA, RCM, LCC en reserveonderdelenbeheer stelt je in staat om doelgericht problemen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bedenken om onze machines naar een hoger niveau te tillen. Een groot deel van je werk concentreert zich op ons SAP PM-systeem (binnenkort Maximo genoemd), waarin je niet alleen verbeteringen aanbrengt, maar ook verantwoordelijk bent voor het monitoren en optimaliseren van het onderhoudsproces.
Kortom, in deze functie ben jij een onmisbare schakel binnen ons Maintenance Engineering team en werk je nauw samen met de teamleider. Samen dragen jullie bij aan de voortdurende efficiëntie en effectiviteit van onze brouwerij in Zoeterwoude, wat van cruciaal belang is voor ons succes.

Dit maakt van jou de ideale sterspeler

 • Je hebt een technische bachelor afgerond, bijvoorbeeld in werktuigbouwkunde, maintenance engineering of elektrotechniek.
 • Je hebt als engineer meerdere jaren aan relevante werkervaring in de procesindustrie.
 • Dit combineer je met goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
 • Het is een pluspunt als je bekend bent met continue verbeterprocessen zoals TPM, Lean of Six Sigma.
 • Als je ook ervaring hebt met een Maintenance of Asset Management Systeem, is dat fantastisch!

Bij welke sterren kom je terecht?
Binnen HEINEKEN Nederland Supply maak je deel uit van het team Maintenance Engineering in Zoeterwoude dat bestaat uit Maintenance Engineers en Documentatiebeheerders (aangevuld met inhuur voor Projecten en grote verbeteracties). Dit team is onderdeel van de Maintenance & Technical Services afdeling dat uit ongeveer 50 medewerkers bestaat en verantwoordelijk is voor het technisch beleid en specialisme, onderhoudsstrategieën, lange termijn plannen en ontwikkelingen, en de borging daarvan over de productieafdelingen heen.


Kom er bij!
Ben je enthousiast? Solliciteren kan door middel van het insturen van een bijgewerkte versie van je cv. Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, , , viaFunctie:maintenance engineer
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:3690 – 5952
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Heineken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Maintenance Engineer Heineken 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures