Vacature Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering in s-Gravenhage

Boekhorststraat 42
2512 CS Den Haag

ZAB

Boekhorststraat 42, 2548 SK, Den Haag

Solliciteer op:

Ben jij de parel die ZABzorg in de functie van manager bedrijfsvoering helpt groeien? ZAB is een dynamische organisatie die zorg levert in de brede multiculturele samenleving en zich ook qua personeel spiegelt aan de doelgroepen, vanuit de gedachte dat iedere cliënt geholpen moet kunnen worden door iemand die zijn/haar cultuur begrijpt. Dit concept wordt door zowel onze cliënten, als personeel en financiers gewaardeerd. Ons multiculturele personeelsbestand is een sleutel tot succes, ben jij de volgende toevoeging aan ons gevarieerde team?

Als manager bedrijfsvoering bij ZAB ben je een spin in het web van de organisatie, tussen Bestuur, management en staf. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Jij zorgt ervoor dat ZAB goed loopt, gezonde bedrijfsvoering heeft en de basis op orde heeft om te kunnen groeien. Om dit te kunnen doen ben jij als leidinggevende verantwoordelijk voor de stafdiensten en de zorgmanagers. Simpel gezegd ben jij eindverantwoordelijk voor het functioneren van het primair proces en de ondersteuning van de stafdiensten hieraan.

Je bent gepositioneerd in het centrale MT van de organisatie. Per dit moment bestaat het centrale MT uit Bestuur en manager bedrijfsvoering (jij?)) en in de toekomst wordt hier onze jeugdspecialist aan toegevoegd. Daarnaast heb je zitting in het MT van het primair proces en draag je zorg voor de verbinding tussen primair proces en bedrijfsvoering. Door jou worden vraagstukken snel bij de juiste personen belegd (inclusief soms jijzelf) en opgelost, hiertoe moedigen wij je aan om projecten te initiëren en te leiden.

Ook wordt van jou gevraagd dat je cijfers kunt vertalen naar adviezen. Administratie en bouwen van een maandrapportage wordt niet maandelijks van je gevraagd, maar jij bent wel de persoon die de MT's en Raad van Bestuur adviseert op basis van de cijfers die jij aangeleverd krijgt (of sporadisch zelf maakt). Tevens bezit jij de skills om van alle gegevens integrale managementinformatie te maken. Daarnaast houd jij je bezig met het ontwikkelen van compliance- en beleidsplannen.

Naast je interne verantwoordelijkheden ben jij het uithangbord en aanspreekpunt van de organisatie in de richting van financiers met betrekking tot verantwoordingen en (al dan niet materiële) controles.

Help jij ons groeien en groei je met ons mee? ZAB is een dynamische organisatie die zorg levert in de brede multiculturele samenleving en zich ook qua personeel spiegelt aan de doelgroepen. Dit concept wordt door zowel onze cliënten, als personeel en financiers gewaardeerd. Ons multiculturele personeelsbestand is een sleutel tot succes, ben jij de volgende toevoeging aan ons gevarieerde team?

Verantwoordelijkheden

Jouw verantwoordelijkheden bevinden zich op de vlakken:
 • Aansturen staf en zorgmanagers
 • Beleidsontwikkeling en -verantwoording
 • Planning, Control en Administratie
 • Contractmanagement
 • Risicomanagement
 • Projectmanagement

Competenties:

Coachend leiding geven, verbinden, analytisch, creatief, initiatiefrijk, oplossingsgericht, zelfstandig.

Ervaringseis

 • Relevante opleiding op HBO+ niveau, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, healthcaremanagement of navenant. Aangevuld met relevante werkervaring in de zorg.
 • Minimaal 8 jaar relevante werkervaring.
 • Relevante werkervaring is o.a.: Leiding geven, vertalen van beleid naar operatie, projectleiding, adviseren.
 • Kennis van wet- en regelgeving (vooral Jeugdwet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning en Zorgverzekeringswet).

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden een baan in een organisatie waarin we samen dromen verwezenlijken door te doen waar we goed in zijn, namelijk oprechte aandacht voor onze cliënten. Onze enorme bevlogenheid maakt dat wij echt verschil maken.

ZAB Zorg is een zorgorganisatie die kwalitatief hoogwaardige en belevingsgerichte zorg biedt aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Wij houden specifiek rekening met de wensen, taal en religie van onze cliënten. Wij willen een bijdrage leveren aan de veelkleurigheid van de zorg binnen een multiculturele samenleving. Daarin willen wij een leidende rol spelen in de realisatie van een gezondere samenleving.

Het aanleveren van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is bij indiensttreding een verplicht onderdeel voor externe kandidaten.

Inschaling conform CAO VVT fwg 60/65

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar .

ZAB Centrum
Tel:
Fax:

Functie:manager bedrijfsvoering
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Bedrijfsvoering ZAB 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures