Vacature Manager Extramuraal

Manager Extramuraal in Zoeterwoude

Manager extramuraal in het Groene Hart | Werken bij WIJdezorgWerken bij WIJdezorg

Manager extramuraal in het Groene Hart

JIJ wordt WIJ

Ben jij die overtuigende en motiverende manager die bij wil dragen aan zorgvernieuwing en in staat is om de thuiszorg verder te ontwikkelen, in lijn met onze nieuwe visie en strategie? Weet jij structuur op je werk neer te zetten en op de doelen van de thuiszorg te sturen? Ben jij een verbinder die nieuwsgierig is naar ontwikkelingen binnen de zorg en die ideeën deelt, duidelijkheid biedt en afspraken nakomt? Onze organisatie is volop in beweging en als manager extramuraal geef je hier handen en voeten aan. Door de vergrijzing en het stimuleren van het zo lang mogelijk thuis blijven wonen wordt de thuiszorg steeds belangrijker. Waar tot voor kort de thuiszorg was toebedeeld aan een zorglocatie, kiezen we er in het belang van de thuiszorg voor om dit nu los te trekken en anders te gaan organiseren. Daardoor is deze nieuwe functie van manager extramuraal ontstaan.
Al onze zeven zorglocaties hebben eigen thuiszorgteams; zelfstandig werkende teams. Door de vergrijzing en het stimuleren van steeds langer zelfstandig thuis wonen, wordt de thuiszorg steeds belangrijker binnen onze samenleving. Als manager extramuraal ligt hier jouw focus, in combinatie met de wijkverpleging, VPT, dagbesteding/OCD en beeldschermzorg. Je stuurt, samen met een andere manager extramuraal, 110 medewerkers aan, verdeeld over ons volledige werkgebied. Jouw aandacht gaat uit naar het verder professionaliseren en ontwikkelen van de thuiszorgteams, maar ook het voeren van de juiste bedrijfsvoering. Je hebt hierbij een kort lijntje met de managers zorg van de locatie, die nu nog de thuiszorg aansturen.
Naast het leiding geven ligt de kern van de functie op bedrijfsvoering, kwaliteitsverbetering en zorginnovatie. Onderstaand worden de verschillende aandachtsgebieden kort beschreven:

Leidinggeven
Je coacht en begeleidt de teams en individuele medewerkers in hun ontwikkeling, waarbij eenieder in zijn/haar kracht wordt gezet en talenten en vaardigheden optimaal worden benut. Je stimuleert daarbij eigenaarschap en persoonlijk leiderschap en faciliteert waar nodig. Het volledige proces van in-, door-, en uitstroom heb jij onder je hoede, waarbij je met enige frequentie schakelt met je collega's van de afdeling HR voor wervingsvraagstukken en verzuimbegeleiding. Samenwerking tussen de verschillende teams wordt aangemoedigd.

Bedrijfsvoering
Je vertaalt het strategisch zorgbeleid van de organisatie naar een plan voor de extramurale teams, waarin concrete doelstellingen, resultaten, middelen en planningen voor activiteiten en projecten zijn opgenomen. Je kijkt hierbij naar de korte en middellange termijn, ziet toe op implementatie en realisatie van de productie- en bezettingsdoelstellingen en stuurt bij waar nodig. Je zorgt ervoor dat werkprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht en je anticipeert tijdig op ontwikkelingen. Je schakelt rechtstreeks met de directeur zorg.

Kwaliteitsverbetering en (zorg)innovatie
Je creëert een lerende omgeving waarin creativiteit, lef en ondernemerschap wordt aangewakkerd. Binnen de organisatie draag je zorg voor de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en faciliteer je de voorwaarden en middelen voor de juiste uitvoering. Je bent een pionier die in staat is om te netwerken binnen de regio en mogelijkheden zoekt voor samenwerkingen. De mogelijke projecten die hieruit voortvloeien leid jij of participeer jij in.

WIJ zijn op zoek naar twee

managers extramuraal

JIJ

 • functioneert op hbo-niveau en beschikt over de juiste inhoudelijke kennis op het gebied van managementtechnieken
 • hebt meerdere jaren ervaring binnen een leidinggevende functie, waarbij je de ontwikkelingen binnen de zorg op de voet hebt gevolgd en kunt vertalen naar toepassingsmogelijkheden binnen de organisatie
 • kunt uitstekend zelfstandig werken en bent initiatiefrijk wanneer het gaat om het bijdragen aan zorgvernieuwing
 • kunt je vinden in sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, motiverend vermogen en tactisch communiceren
 • beseft dat je binnen deze functie een belangrijke verantwoordelijkheid draagt voor de productiviteit, kwaliteit en continuïteit van de zorg- en dienstverlening van onze organisatie en voor de ontwikkeling en realiseren van het jaar- en meerjarenplan

WIJ

 • bieden een jaarcontract, dat wordt omgezet in een vast contract bij goed functioneren
 • bieden een dynamische werkplek die volop in ontwikkeling is binnen een hecht team van negen managers
 • bieden salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 60, maximaal € 5.456,77 bij een 36-urige werkweek
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een voordelige uitruilregeling bij reiskosten, een bedrijfscultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waar je hoge korting krijgt op bijvoorbeeld een fiets, een mobiele telefoon, een computer, of op je sportschoolabonnement
 • vinden ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden belangrijk en bieden daarom diverse leermogelijkheden, zowel online als fysiek, via ons eigen leermanagementsysteem REIN

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Joke Dijkstra, directeur zorg, bereikbaar via .
We zien je CV met motivatie graag tegemoet.

Specificaties


Locatie: Aarhoeve, Driehof, Emmaus, Jacobus, Nieuwkoop, Rhijndael, Woudsoord
Plaats: Hazerswoude-Dorp, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Oude Wetering, Ter Aar, Woubrugge, Zoeterwoude-Dorp
Uren per week: 24 uur


Functie:manager extramuraal
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5456 – 5456
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Manager Extramuraal Wijdezorg 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures