Vacature Manager Zorgondersteuning

Manager Zorgondersteuning in Zoeterwoude

Manager zorgondersteuning in het Groene Hart | Werken bij WIJdezorgWerken bij WIJdezorg

Manager zorgondersteuning in het Groene Hart

JIJ wordt WIJ

Ben jij die vernieuwende en daadkrachtige manager die energie krijgt van ontwikkelprocessen en die in staat is om dit volledig vorm te gaan geven in de lijn van onze nieuwe visie en strategie? Een verbinder die op verschillende niveaus kan schakelen tussen diverse teams in een veranderende organisatie?
Binnen de functie van manager zorgondersteuning geef je direct leiding aan circa 40 medewerkers. De teams waar jij verantwoordelijk voor bent zijn het behandelteam, het verpleegkundig team, zorgbemiddeling en het planbureau. In de toekomst komt daar mogelijk de flexpool bij. De medewerkers zijn verspreid over het kantoor en de verschillende zorglocaties. Elk team heeft een andere uitdaging.

Binnen het behandelteam worden er momenteel plannen gemaakt om de afdeling uit te breiden met nieuwe functies. Samen met het team ga je dit verder opzetten en vormgeven. Daarnaast onderzoek je verder of er mogelijkheden zijn om een regionale behandeldienst op te zetten.

Het verpleegkundig team is nu een op zichzelf staand team die in ontwikkeling is en sinds kort vanuit een centraal team werken. Dit team wordt op hun expertise ingezet binnen de verschillende locaties en de thuiszorg. Na de recente veranderingen help jij het team verder op weg om hun rol binnen de organisatie goed neer te zetten.

Alle intramurale zorgmedewerkers in onze zeven zorglocaties worden inmiddels gepland vanuit ons planbureau. Jij zorgt ervoor dat je de formatie van en de processen binnen het planbureau op orde krijgt. Uitgangspunt daarbij is de visie op zelfroostering (invloed hebben op je rooster). Je zorgt ervoor dat ons systeem daarbij kan faciliteren. Een groot project voor het komende jaar is het ontwikkelen en opzetten van een interne flexpool.

De vier pijlers van deze functie zijn: leidinggeven, bedrijfsvoering, kwaliteitsverbetering en zorginnovatie. Onderstaand worden de verschillende aandachtsgebieden kort beschreven:

Leidinggeven
Je coacht en begeleidt de teams en individuele medewerkers in hun ontwikkeling waarbij eenieder in zijn/haar kracht wordt gezet en talenten en vaardigheden optimaal worden benut. Je stimuleert daarbij eigenaarschap en persoonlijk leiderschap en faciliteert waar nodig. Het volledige proces van in-, door- en uitstroom heb jij onder je hoede waarbij je met enige frequentie schakelt met je collega's van de afdeling HR voor wervingsvraagstukken en verzuimbegeleiding.

Bedrijfsvoering
Je vertaalt het strategisch zorgbeleid van de organisatie naar een plan waarin concrete doelstellingen, resultaten, middelen en planningen voor activiteiten en projecten zijn opgenomen. Je kijkt hierbij naar de korte en middellange termijn, ziet toe op implementatie en realisatie van de productie- en bezettingsdoelstellingen en stuurt bij waar nodig. Je zorgt ervoor dat werkprocessen zo efficiënt mogelijk zijn ingericht en je anticipeert tijdig op ontwikkelingen. Je schakelt rechtstreeks met de directeur zorg.

Kwaliteitsverbetering en (zorg)innovatie
Je creëert een lerende omgeving waarin creativiteit, lef en ondernemerschap wordt aangemoedigd. Binnen de organisatie draag je zorg voor de kwaliteit van zorg- en dienstverlening en faciliteer je de voorwaarden en middelen voor de juiste uitvoering. Je bent een pionier die in staat is om te netwerken binnen de regio en mogelijkheden zoekt voor samenwerkingen. De mogelijke projecten die hieruit voortvloeien leid jij en daar participeer jij in.

WIJ zijn op zoek naar een

manager zorgondersteuning

JIJ

 • functioneert op hbo-niveau en beschikt over de juiste inhoudelijke kennis op het gebied van managementtechnieken
 • hebt meerdere jaren ervaring binnen een leidinggevende functie, waarbij je de ontwikkelingen binnen de zorg op de voet hebt gevolgd en kunt vertalen naar toepassingsmogelijkheden binnen de organisatie
 • kunt uitstekend zelfstandig werken en bent initiatiefrijk wanneer het gaat om het bijdragen aan zorgvernieuwing
 • kunt je vinden in sociale vaardigheden zoals overtuigingskracht, motiverend vermogen en tactisch communiceren
 • beseft dat je binnen deze functie een belangrijke verantwoordelijkheid draagt voor de productiviteit, kwaliteit en continuïteit van de zorg- en dienstverlening van onze organisatie en voor de ontwikkeling en realiseren van het jaar- en meerjarenplan

WIJ

 • bieden een jaarcontract, dat wordt omgezet in een vast contract bij goed functioneren
 • bieden een dynamische werkplek in een hecht team samen met zeven andere managers zorg
 • bieden salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 60, maximaal € 5.456,77 bij een 36-urige werkweek
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een voordelige uitruilregeling bij reiskosten, een bedrijfscultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waar je hoge korting krijgt op bijvoorbeeld een fiets, een mobiele telefoon, een computer of op je sportschoolabonnement
 • vinden ontwikkeling van talenten, kennis en vaardigheden belangrijk en bieden daarom diverse leermogelijkheden, zowel online als fysiek, via ons eigen leermanagementsysteem REIN

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Joke Dijkstra, directeur zorg, bereikbaar via .
We zien je CV met motivatie graag tegemoet.

Specificaties


Locatie: Aarhoeve, Driehof, Emmaus, Jacobus, Nieuwkoop, Rhijndael, Woudsoord
Plaats: Hazerswoude-Dorp, Koudekerk aan den Rijn, Nieuwkoop, Oude Wetering, Ter Aar, Woubrugge, Zoeterwoude-Dorp
Uren per week: 32-36 uur


Functie:manager zorgondersteuning
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5456 – 5456
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Manager Zorgondersteuning Wijdezorg 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures