Vacature MBO Stage

MBO Stage in Leiderdorp

Waar wil je werken?

Werken bij Ranzijn tuin & dier

Werken bij Ranzijn Dierenarts

MBO stage Leiderdorp

 • Traineeships En Stages
 • 24 - 38 uur

MBO stage Leiderdorp

Vacature informatie

 • Traineeships En Stages
 • 24 - 38 uur

Het liefst word je iedere dag omgeven door een gezellige beestenbende, de mooiste planten en bloemen en de hipste accessoires. Zoek jij een stage voor jouw mbo-opleiding in de richting groen, dier of retail? Grote kans dat je je talent bij Ranzijn tuin & dier kunt laten zien. Een natuurtalent, dat is wat je bent!

De stage

Bij Ranzijn willen we onze hobby met de rest van Nederland delen. Dat doen we door onze klanten deskundig en enthousiast te adviseren op het gebied van planten, dierverzorging, tuingereedschap etc. Denk aan kamerplanten, snoeischaren, diervoeding en kattengrit. In een stage bij Ranzijn kun je leren van echte vakmannen- en vrouwen op het gebied van jouw opleiding. Of het nu gaat over het snoeien van een buxus, de beste kam voor een Maine Coon of het beste stylingsadvies: bij Ranzijn tuin & dier leer jij de kneepjes van het vak. En ondertussen help je op de werkvloer jouw gezellige team bij de dagelijkse werkzaamheden, zoals: het vullen van de schappen, netjes en verzorgd houden van de winkel en het te woord staan van onze klanten.

Dit is wat we bieden

 • Een stagevergoeding tot maximaal €250 per maand bij een stage van 38 uur per week
 • Een gezellige stageplek waar werkplezier op een staat
 • Personeelskorting op onze producten tussen de 15% en 25%
 • De kans om te leren van echte vakmannen en vrouwen die je alles kunnen vertellen over dier, groen en retail

Jouw werkplek

Ranzijn tuin & dier is de plek die je hobby bereikbaar en betaalbaar maakt. Een stel nieuwe planten voor in de tuin? Het juiste voedingsadvies voor je kat? Of zelfs de beste dierenartszorg voor je hond? Je vindt het allemaal bij Ranzijn tuin & dier.
Naast hard werken vinden we het ook belangrijk om plezier te maken met elkaar. Daarom maken we tijd vrij voor een geintje op zijn tijd, gezamenlijke pauzes en terugkerende teamuitjes. En als klap op de vuurpijl strijden we ieder jaar tijdens de winkelwedstrijd om grote prijzen waar je met je team naartoe kan, bijvoorbeeld een dagje naar Preston Palace of naar de Efteling.

Dit ben jij

 • Je volgt een Mbo-opleiding in de richting groen, dier of retail
 • Je hebt affiniteit met het werken in een tuincentrum
 • Je kan met een brede glimlach onze klanten adviseren en inspireren

Geinteresseerd?

Kan je niet wachten om te beginnen? Wij ook niet!

Wil je meer weten over de stage? Neem dan contact op met Stefan Biesma via [email protected] .

Stefan Biesma

Bedrijfsleider Leiderdorp


Genieten van groen, dol op dieren

Bij Ranzijn tuin & dier houden we van planten en dieren - net als onze klanten. Van de mooiste tuinbloemen tot de beste diervoeding, wij maken het voor iedereen bereikbaar. Waar we ook van houden? Tevreden medewerkers. We maken plezier op de werkvloer en helpen graag bij het ontwikkelen van jouw talent. Of je nu net begint in de retail of een echte vakspecialist bent: bij ons kom je verder.

De voordelen van werken bij Ranzijn tuin & dier

Bij Ranzijn tuin & dier worden we naast tevreden klanten, óók blij van tevreden medewerkers. Daarom omarmen we onze 4 kernwaarden, oftewel: jouw voordelen!


Bereken je reistijd vanaf jouw locatie naar Leiderdorp. De aangegeven berekening is je reistijd met de auto.

Je reistijd met de auto naar Leiderdorp is minuten. Je adres is km van deze locatie.

Ben jij onze nieuwe MBO stage Leiderdorp binnen ons team in Leiderdorp?!

Wat onze collega's vertellen

Onze medewerkers vertellen hoe leuk het is om bij Ranzijn tuin & dier te werken - en we hebben ze niet omgekocht, beloofd.

Bel direct naarFunctie:stage mbo
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. MBO Stage Ranzijn 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures