Vacature Medewerker Bestrating

Medewerker Bestrating in Leiden

36 uur, max. € 3.174,- (schaal 4) + 10 % inconveniëntenvergoeding

Wat ga je doen als medewerker bestrating en straatmeubilair?
Je werkt samen met je collega's aan het optimaal onderhouden van de buitenruimte. Samen met het team zorgen jullie ervoor dat de wegen en het straatmeubilair in Leiden schoon, heel en veilig zijn. Het gaat met name om de volgende werkzaamheden:

 • Klein onderhoud aan en herstellen van het straatwerk.
 • Afhandelen van burgermeldingen m.b.t. het straatwerk en straatmeubilair.
 • Vervangen en herstellen van beschadigde verkeersborden en overig straatmeubilair.
 • Het (ver)plaatsen van verkeersborden en straatmeubilair.
 • In de winter maak je deel uit van het team gladheidsbestrijding en gaat dan op pad om de Leidse wegen te bestrooien.
 • Ondersteunen van team Wegbebakening tijdens evenementen.

De focus ligt op het straatwerk, maar kan in de toekomst verschuiven naar het straatmeubilair.

DIT KRIJG JIJ
Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 3.174,00 bruto per maand (schaal 4), o.b.v. 36-urige werkweek. Verder bieden we jou:

 • Een contract van 36 uur per week voor de periode van één jaar waarbij je afwisselende één week 4 dagen van 8 uur werkt en de volgende week 5 dagen van 8 uur. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je in vaste dienst. Heb je bij de gemeente Leiden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je arbeidsrecht.
 • Een inconveniëntenvergoeding van 10% van schaal 3.11.
 • Een organisatie met korte lijnen waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
 • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% boven op je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
 • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering.
 • Een mobiele telefoon krijg je ter beschikking.

Dit ben JIJ
Jij houdt van je vak en je barst van de ideeën. Je bent iemand die klaar staat om zijn/haar collega's te helpen de klus te klaren. Je hebt een flexibele, gemotiveerde werkinstelling en weet van aanpakken. Je hebt oog voor je eigen veiligheid en die van je collega's. Je hebt de drive om het samen met je collega's elke dag een beetje beter te doen. Omdat het werk nooit af is, vind jij het geen probleem om incidenteel in weekenden, avonden of op feestdagen te werken. Verder vragen wij van jou:

 • Mbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring.
 • Rijbewijs B/BE en C (1) of je bent bereid rijbewijs C te halen.
 • Goed kunnen samenwerken.
 • Goede fysieke conditie.
 • Beschikbaarheid tijdens weekenden, avonden en feestdagen wanneer dat nodig is (voor werkzaamheden met betrekking tot bestrating en wegbebakening).
 • Opleiding "veilig werken langs de weg/op straat", of bereid deze opleiding te volgen.

ONS TEAM
Wegen, Wegbebakening en Service & Straatmeubilair voert dagelijks onderhoud uit in de buiten ruimte. Jij komt te werken in het team Bestrating & Straatmeubilair, bestaande uit 14 enthousiaste collega's met hart voor de stad en een no-nonsens mentaliteit. Ons team maakt deel uit van de afdeling Civiel en Cultuurtechniek, dat weer onderdeel is van Cluster Beheer van de gemeente Leiden.

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE
Enthousiast? Solliciteer zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 6 juni ter attentie van Jeffrey Glasbergen (operationeel manager). De gesprekken vinden plaats op 11 en 12 juni.
Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Glasbergen via . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met () via (whatsapp mag ook). Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt.

Voor deze vacature werven wij in- en extern tegelijk. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Onder interne kandidaten vallen ook uitzendkrachten die werken voor onze organisaties.

LEIDEN
Leiden is levendig, sociaal en ondernemend. Het is dé stad van kennis en cultuur, met een rijke historie. Daar zijn we trots op. Onze gemeentelijke organisatie kenmerkt zich door een collegiale en open werksfeer met veel ruimte voor vernieuwende ideeën en een verfrissende blik. Onze medewerkers voelen zich verantwoordelijk en pakken hun werkzaamheden zelfstandig en professioneel op. Onze ambitie is om een wendbare organisatie te zijn die ook een goede afspiegeling is van de diverse inwoners van onze stad. Het maakt niet uit wat je afkomst is, wat je gelooft of van wie je houdt; we willen een organisatie zijn waar iedereen zich thuis voelt!

toekomstbestendige stad en gemeente.

WIJ ZIJN GEMEENTE LEIDEN.

WIE BEN JIJ?

Vacaturetype / functietype
Contract

Werkuren
Fulltime

Sluitingsdatum
06-06-2024


Locatie
Gemeente LeidenFunctie:bestrating medewerker
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3174 – 3174
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Medewerker Bestrating Ga Goed Leiden 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures