Vacature Medewerker Service Team

Medewerker Service Team in Waddinxveen

Werken bij Isero B.V.

 • https://www.isero.nl/085-0666888

 1. /
 2. Medewerker Service Team

Jij gaat aan de slag in ons Service Team dat onderdeel is van ons Financieel Service Center (FSC). Deze fungeert als verbindende factor tussen onze vestigingen, klanten en collega's op andere afdelingen. In deze dienstverlenende rol schakel jij snel en adequaat met zowel interne als externe klanten.

Wat ga je doen?

Voor collega's uit onze vestigingen ben jij, samen met je collega's van het Service Team, een aanspreekpunt op het gebied van klantinschrijvingen, alle vormen van klantdata en e-mail verwerking. Je hebt hierbij veelvuldig telefonisch contact met collega's, maar ook zeker met klanten.

Van nieuwe leveranciers controleer je of alle gegevens kloppen en zorg je ervoor dat deze correct verwerkt worden.

Je controleert verkooporders t.b.v. de facturatie om vervolgens de facturering uit te voeren. Daarbij werk je constant aan optimaal werkend (facturatie) proces voor onze klanten en het bedrijf.

Geen probleem ga jij uit de weg. Je durft te vragen en zoekt, eventueel samen met je collega, naar een praktische oplossing. Je valt, per toerbeurt, tijdens pauzes, ziekte- en vakanties, in als telefonist(e) bij onze receptie. Hier neem je intern- en extern telefoonverkeer aan en verwelkom je bezoekers van ons kantoor.

Wat heb jij in huis?

 • Enige ervaring met (financiële) administratieve werkzaamheden e/o in een soortgelijke rol;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • Je stelt goed prioriteiten en behoudt gemakkelijk het overzicht;
 • Passie, integriteit, humor en een proactieve houding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij jou?

 • Werken bij de grootste ijzerwarengroothandel van Nederland;
 • Een inwerktraject binnen én door het team;
 • Een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, extra verlofuren bij niet-ziekdagen, resultaat afhankelijke uitkering, personeelsaankoopregeling;
 • Een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheden tot doorgroei en training op maat;
 • Teamgevoel, bedrijfsuitjes, persoonlijke aandacht. Wij doen graag méér voor jou!

Interesse?

Ga ook voor méér en solliciteer snel! Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze collega via of .

 • Opleidingsniveau: MBO
 • Aantal uren: 40 uur
 • Locatie: Waddinxveen

Wij werven zelf

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CV's die door bureaus ongevraagd gestuurd worden nemen wij niet in behandeling en hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Over Isero B.V.

Isero is dé leukste ijzerwarengroothandel én dienstverlener voor bouwprofessionals en technische diensten. Wij zijn gespecialiseerd in hang- en sluitwerk, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmiddelen, werkkleding en PBM's. Wij onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis en ervaring, ons vakmanschap en de professionele wijze waarop wij onze klanten adviseren. Daarbij streven we naar een fijne werkomgeving, waar we samenwerken met passie en plezier. Met meer dan 70 vestigingen zijn wij marktleider van Nederland. En nog altijd groeiende!Functie:service team medewerker
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Isero IJzerwarengroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Medewerker Service Team Isero IJzerwarengroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures