Vacature Moleculair Biologisch Analist

Moleculair Biologisch Analist in Leiden

Bij dit bedrijf ga jij aan de slag als ervaren senior analist waarbij je verantwoordelijk bent voor het coördineren van verschillende projecten. Je zult een team van junior analisten aansturen om ervoor te zorgen dat de gestelde doelen worden behaald. Hierin neem jij het voortouw en zal je als vraagbaak fungeren voor het team. Naast het aansturen van het team zal je ook zelf aan de slag gaan met de NGS-experimenten en zorg je ervoor dat de resultaten worden doorgestuurd naar de externe klanten. 

Naast deze verantwoordelijkheden is het ook van belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe methoden en het uitvoeren van validaties op nieuwe producten zijn eveneens belangrijke taken.

Voor senior kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, biedt deze positie een uitstekende mogelijkheid om hun expertise ten volle te benutten en zich verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.Functie:Moleculair Biologisch Analist
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of 020 303 21 20. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Moleculair Biologisch Analist Science at Work Staffing BV 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures