Vacature Office Manager

Office Manager in Delft

Duurzame oplossingen

Creëer structuur en harmonie: Jouw carrière in ons kantoor begint hier!

Ben jij een georganiseerde alleskunner die graag een kantoor draaiende houdt?


Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!


We zijn hard aan het groeien dus zoeken we voor onze bedrijven Grapos en F&D Solutions een enthousiaste Office Manager .

Servicemedewerker Grapos

Grapos

Wij leveren de lekkerste frisdranken en sappen aan de horeca in de breedste zin van het woord. Van attractiepark tot bedrijfsrestaurant en van congrescentrum tot kantine.

Onze frisdranken leveren we niet in flesjes of blikjes maar deze worden altijd vers getapt door middel van onze eigen schenkapparatuur. Wel zo duurzaam want hierdoor hoeven onze klanten veel minder te transporteren, te koelen en op te slaan.


De vraag naar duurzame frisdranken groeit enorm. En daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team kan versterken.

F&D Solutions

levert duurzame producten voor ontbijtbuffetten, zoals automatische pannenkoekenmachines, milieuvriendelijke jamdispensers en 100% natuurlijke honingraten.
Onze oplossingen worden dagelijks door vele mensen genoten, waardoor we een positieve impact hebben op zowel de klantbeleving als het milieu.

Teamuitje #37

Ons team

Wij zijn een jong, hecht team en zijn nauw betrokken bij elkaar. We werken met veel plezier samen. Regelmatig organiseren we leuke en actieve teamuitjes om de teamspirit te versterken. Op vrijdagmiddag vieren we onze successen en sluiten we de week af met een gezellige borrel.


In hetzelfde pand als ons kantoor bevindt zich een sportschool, en een abonnement hiervoor is bij je contract inbegrepen. We vinden het soms ook leuk om samen te sporten, maar dit hoeft natuurlijk niet. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een betrokken en dynamisch team dat altijd klaar staat voor nieuwe uitdagingen en gezelligheid.

We werken met veel plezier voor deze klanten:

nyenrode grapos duurzaam

Wat ga je doen?

 • Jij bent een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Je creëert aantrekkelijke en overtuigende offertes, waarmee je onze
sales binnendienst ondersteunt. Jouw oog voor detail en kennis van onze producten zorgen ervoor dat potentiële klanten een duidelijk en aantrekkelijk aanbod ontvangen.

Administratieve taken zoals facturatie, archivering en data-invoer vormen een belangrijk onderdeel van je werk. Jouw nauwkeurigheid en efficiëntie zorgen ervoor dat onze administratie altijd op orde is, waardoor andere afdelingen op jouw werk kunnen vertrouwen.


Je bent een aanspreekpunt voor onze klanten en biedt uitstekende klantenservice . Je zorgt voor een positieve klantbeleving. Daarnaast organiseer je kantooractiviteiten en evenementen, waardoor het kantoor een plek is waar iedereen graag werkt en waar samenwerking en teamgeest worden bevorderd.


Het coördineren van facilitaire zaken vallen ook onder jouw verantwoordelijkheden. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat de werkomgeving altijd optimaal is. Bovendien assisteer je bij de planning en organisatie van bedrijfsuitjes en vergaderingen, waardoor deze evenementen altijd geslaagd zijn en tot in de puntjes verzorgd.


Tot slot ondersteun je het managementteam met diverse ad-hoc taken. Of het nu gaat om het voorbereiden van presentaties, het uitvoeren van research of het regelen van last-minute afspraken, jouw flexibiliteit en proactiviteit maken jou onmisbaar in het team.


Kortom, in deze rol ben jij de drijvende kracht achter een efficiënt, georganiseerd en plezierig kantoor, waarbij je bijdraagt aan zowel de interne processen als aan het succes van onze klanten.

Wie ben jij?

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden . Je weet precies hoe je een boodschap duidelijk en effectief overbrengt. Zowel schriftelijk als mondeling maak je gemakkelijk contact met anderen.


Het liefst heb je ervaring met administratieve taken en klantcontact . Je werkt nauwkeurig en efficiënt, en je weet altijd de juiste toon te raken in je interacties met klanten.


Je bent bekend met social media platforms. Het beheren en creëren van content gaat je goed af. Je weet hoe je een publiek kunt betrekken en hoe je onze online aanwezigheid kunt versterken.


Stressbestendigheid is een van je sterke punten. Je kunt goed omgaan met druk en blijft kalm in hectische situaties. Multitasken gaat je natuurlijk af, je houdt meerdere ballen in de lucht zonder een stap te missen.


Je bent proactief en oplossingsgericht. Je ziet wat er moet gebeuren en neemt zelf het initiatief. Problemen pak je aan met een praktische en efficiënte aanpak.


Kortom, jij bent een veelzijdige professional die het team versterkt met jouw vaardigheden en eigenschappen.

Wat wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving in Delft
 • 32-40 uur per week
 • Marktconform salaris
 • Een gezellig en professioneel team
 • Een laptop van de zaak
 • Fantastische bedrijfsuitjes met een leuk team
 • Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een abonnement op de sportschool
 • Opleidingsmogelijkheden en interne cursussen
 • Ruime doorgroeimogelijkheden

Hebben we jouw interesse gewekt en herken jij je in bovenstaand profiel? Dan maken we graag kennis met jou! Laat ons weten wie je bent, wat je hebt gedaan en waarom je denkt dat Grapos bij jou past.
Functie:office manager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Office Manager Grapos Nederland 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures