Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Zoeterwoude

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Geef jij nooit op totdat jij een storing opgelost hebt? Werk jij graag met de aller nieuwste machines? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een innovatieve opdrachtgever binnen de vegetarische vleesvervangers ben ik op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Als Onderhoudsmonteur zorg jij ervoor dat het productieproces vloeiend blijft lopen. Jij vervult een cruciale rol binnen de organisatie en jij bent zowel in staat preventief als correctief onderhoud uit te voeren. Verder krijg jij een belangrijke rol in het nieuwe machinepark dat er aan zit te komen. Hier krijg jij een belangrijke stem in en samen met het informele team van Operators zorg jij als Onderhoudsmonteur voor een snelle implementatie. Verder ben jij als Onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor:

 • Zelfstandig (of onder begeleiding van een ervaren monteur) diagnosticeren en verhelpen van technische storingen;
 • Samenwerken met collega's van verschillende afdelingen om technische uitdagingen aan te pakken;
 • Registeren van onderhoudsactiviteiten en het bijhouden van technische documentatie;
 • Begeleiden van externe onderhoudspartijen;
 • Meedenken over verbeterprocessen en doorvoeren er van.

Voor de bovenstaande vacature komen junioren ook in aanmerking. Lijken bovenstaande werkzaamheden jou te bevallen? Lees dan snel verder wat wij van jou verwachten!

Functie-eisen

Als Onderhoudsmonteur ben jij oplossingsgericht, flexibel en collegiaal. Verder is het een sterke pre wanneer jij met PLC's kan werken. Het zou prettig zijn wanneer jij ervaring hebt met HACCP daar jij binnen de voedingsmiddelenindustrie aan de slag gaat. Tevens ben jij bekend met elektrische schema's en heb jij er geen moeite mee binnen een gekoelde omgeving te werken. Verder breng jij als Onderhoudsmonteur het volgende mee:

 • Een afgeronde MBO niveau 2, 3 of 4 opleiding (richting Mechatronica, Elektrotechniek, Procestechniek of soortgelijk;
 • Ervaring in een productieomgeving of binnen de mechanische techniek;
 • Bereid om in de 2-ploegendienst te werken.

Breng jij het bovenstaande mee? Lees dan snel verder wat jij kunt terug verwachten!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een dynamische functie binnen een familiaire organisatie. Men helpt elkaar en de sfeer binnen de organisatie is informeel. Verder kom jij te werken voor een toonaangevend merk met grote groeipotentie. Verder kan jij als Onderhoudsmonteur het volgende terug verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de €3.200 en €3.900 (afhankelijk van jouw ervaring);
 • Daar jij in een 2-ploegendienst komt te werken kan jij 12% ieder uur verwachten;
 • Bij indiensttreding zal jij aangesloten worden bij een uitstekend pensioen waarbij werkgever ruim 66% aan bijdraagt;
 • 28 vakantiedagen op jaarbasis;
 • Een dekkende reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling middels cursussen en opleidingen.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alvin van Reeuwijk! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-83623855 of via de email alvin.van.reeuwijk@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:onderhoudsmonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- en waterleiding
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Onderhoudsmonteur VNOM 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures