Vacature Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur in Zoeterwoude

Geef jij nooit op totdat jij een storing opgelost hebt? Werk jij graag met de aller nieuwste machines? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een innovatieve opdrachtgever binnen de vegetarische vleesvervangers ben ik op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Als Onderhoudsmonteur zorg jij ervoor dat het productieproces vloeiend blijft lopen. Jij vervult een cruciale rol binnen de organisatie en jij bent zowel in staat preventief als correctief onderhoud uit te voeren. Verder krijg jij een belangrijke rol in het nieuwe machinepark dat er aan zit te komen. Hier krijg jij een belangrijke stem in en samen met het informele team van Operators zorg jij als Onderhoudsmonteur voor een snelle implementatie. Verder ben jij als Onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor:

  • Zelfstandig (of onder begeleiding van een ervaren monteur) diagnosticeren en verhelpen van technische storingen;
  • Samenwerken met collega's van verschillende afdelingen om technische uitdagingen aan te pakken;
  • Registeren van onderhoudsactiviteiten en het bijhouden van technische documentatie;
  • Begeleiden van externe onderhoudspartijen;
  • Meedenken over verbeterprocessen en doorvoeren er van.

Voor de bovenstaande vacature komen junioren ook in aanmerking. Lijken bovenstaande werkzaamheden jou te bevallen? Lees dan snel verder wat wij van jou verwachten!Functie:Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Onderhoudsmonteur VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures