Vacature Operator Deegbereiding

Operator Deegbereiding in Zoeterwoude

Wil jij bijdragen aan de productie van hoogwaardige voedingsproducten binnen een groeiend en innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu en overtuig ons in een persoonlijk gesprek van jouw toegevoegde waarde!

Als Operator Deegbereiding ben je verantwoordelijk voor het soepel laten draaien van onze geavanceerde productiemachines op de deegbereidingsafdeling. Je bent niet alleen bezig met het bedienen van deze moderne machines, maar je speelt ook een cruciale rol in het opbouwen en testen ervan voordat de productie begint. Daarnaast zorg je ervoor dat de ingrediënten correct worden aangevoerd, gedeeltelijk geautomatiseerd, en voer je kwaliteitscontroles uit volgens de HACCP-richtlijnen.
Je hebt een scherp oog voor procesverbetering en efficiëntie. Door het nauwkeurig instellen, controleren, ombouwen en voortdurend finetunen van de machines, streef je naar optimale resultaten binnen de strenge normen voor onze producten. Met jouw technische inzicht signaleer je eventuele problemen en werk je samen met het technische team aan oplossingen. Ook ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen voor het optimale onderhoud van jouw machine. Bij ons werk je volgens de TWI-trainingsstandaarden, waardoor je goed wordt opgeleid.Daarnaast speel je een actieve rol bij het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten en denk je mee over de ideale personeelsbezetting. In een groeiende organisatie draag je bij aan de productie van nieuwe producten met behulp van een modern en innovatief machinepark.Functie:Operator Deegbereiding, Operator
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Operator Deegbereiding Pro Industry 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures