Vacature Operator Manufacturing

Operator Manufacturing in Leiden

Operator Manufacturing

 • Ofimedicine
 • Leiden
 • Fulltime
 • 08 nov. 2023

Bedrijfsprofiel
Ieder mens en dier verdient een eerlijk en veilig medicijn. Ons gezamenlijk doel is om een verschil te maken voor de gezondheid van mens en dier. Daar werken we dag en nacht aan bij de Ofichem Groep.
De Ofichem groep produceert, ontwikkelt en distribueert actieve farmaceutische ingrediënten (API's) voor zowel mens als dier. Deze actieve substanties worden wereldwijd gedistribueerd naar farmaceutische producenten. De Ofichem groep stelt hoge eisen op de gebieden van GMP, Safety Health Environment (SHE) en ISO 9001 en levert innovatieve oplossingen die de prestaties van geneesmiddelen op de mondiale markten beschermen en verbeteren.
Ofimedicine opereert vanuit het Bio Science Park in Leiden en is gespecialiseerd in generieke hoogwaardige medicijnen en levert diensten ten behoeve van de Europese markt. Met behulp van ons R&D laboratorium, GCLP-laboratorium en onze GMP-productie-omgeving bieden wij flexibele oplossingen op grote en kleine schaal. Ben jij flexibel, kwaliteitsgericht met een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Wil je graag werken bij een internationaal farmaceutisch bedrijf?

Wil je betrokken worden bij andere afdelingen die passen bij het ontwikkelen van jouw talenten en wil je een bijdrage leveren aan het doel van Ofimedicine; " De beschikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van medicijnen en zorg te verbeteren door hoogwaardige medicijnen en diensten te leveren aan onze klanten

"

Dan is de functie van Operator Manufacturing echt iets voor jou!


Als Operator Manufacturing (granuleren) bereid je de grondstoffen (granulaat) voor zodat deze verwerkt kan worden tot tabletten. Het bereiden van het granulaat doe je binnen de gestelde specificaties en met in achtneming van GMP-richtlijnen en Arbowetgeving. Je zorgt er samen met je collega's voor dat het product op tijd aan de klant wordt geleverd. Je rapporteert in deze functie aan de Supervisor Manufacturing.

Je wordt onderdeel van een professioneel, enthousiast team dat bestaat uit 4 collega's.
Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bent mede verantwoordelijk voor de productiviteit van de afdeling en zorgt ervoor dat deze binnen de gestelde tijdsplanning behaald wordt.
 • Je voert binnen de toegewezen bevoegdheden, vrijgaves uit op verschillende afdelingen waarbij je zorgt voor goedkeuring van ruimtes, benodigde apparatuur en materialen, om een vlotte start van de productiestap te waarborgen.
 • Instellen, bijregelen maar ook het onderhouden van machines en apparatuur.
 • Je voert schoonmaakwerkzaamheden uit voor machine, productieruimten en machineonderdelen.
 • Je werkt conform SOP's en CBP, met de bijbehorende activiteiten, zoals identificatie stoffen, controleren etiketten, uitvoeren IPC en eventuele overige administratieve taken.
 • Je voert naast deze werkzaamheden ook neventaken uit in overleg met de Supervisor.
 • Aangezien we een jong bedrijf zijn met een startup-cultuur, bestaat de mogelijkheid dat je betrokken wordt bij andere afdelingen die aansluiten bij jouw talenten en de ontwikkeling daarvan.

Functie-eisen

 • Een afgeronde of bijna afgeronde MBO 3, VAPRO A of gelijkwaardige opleiding, maar ook enthousiaste schoolverlaters met een technische achtergrond kunnen solliciteren.
 • Je hebt affiniteit met procestechniek.
 • Ervaring en kennis van werken binnen een gereguleerde GMP en HACCP omgeving is een pré.
 • Je bent flexibel.
 • Je bent minimaal 40uur (5 dagen) per week beschikbaar

Aanvullende informatie
Een uitdagende veilige werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Het salaris ligt tussen de €2.500,- en €2.850,- bruto per maand o.b.v. 40uur per week en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling HRM via:
of solliciteer direct en stuur je CV en motivatiebrief per email naar:


Ofichem Group

Heembadweg 5
9561CZ Ter Apel
Nederland


Functie:operator manufacturing
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2850
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ofichem Beheer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Operator Manufacturing Ofichem Beheer 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures