Vacature Operator

Operator in Leiden

Voor een onderneming binnen de voedingsmiddelenindustrie zoeken wij momenteel naar een operator voor de 2-ploegendienst. Het salaris voor deze operatorfunctie is aantrekkelijk, met mogelijkheden tot € 2850,- bruto per maand. In jouw rol als operator maak je deel uit van een vooraanstaande organisatie met uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Wat ooit begon als een bescheiden groentezaak waar gemaksproducten werden gesneden in een eenvoudige schuur, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider in gemaksproducten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Recentelijk hebben ze geïnvesteerd in een nieuwe productieruimte, waar jij als operator zult werken met geavanceerde apparatuur. Dankzij de omvang van het bedrijf zijn er diverse carrièremogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij gereed voor een uitdagende rol binnen een vooraanstaande onderneming met volop groeikansen? Aarzel dan niet en ga snel verder met lezen!

Inmiddels worden er bijna 2,5 miljoen gemaksproducten geproduceerd. Als operator speel jij een cruciale rol in dit proces. Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor het behalen van de productiedoelstellingen en het naleven van strikte hygiënenormen. Daarnaast houd jij je bezig met diverse taken, waaronder:

  • Controleren van kwaliteit van de producten.
  • Aansturen van productiemedewerkers.
  • Bevoorraden van de productielijn.
  • Bedienen van machine's.
  • Oplossen van storingen.
  • Controleren van de processen/voorraad bij de productielijn.


Functie:Operator
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Operator Pro Industry 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures