Vacature Operator

Operator in Leiden

Streef je momenteel naar een vernieuwende en verkwikkende rol als operator binnen de voedingsmiddelenindustrie? Voel je de aantrekkingskracht om deel te nemen aan een energieke en opkomende organisatie waar je volop mogelijkheden krijgt om je eigen vaardigheden verder te ontwikkelen? Dit bedrijf, dat zijn oorsprong kent als een familiebedrijf, heeft recentelijk aanzienlijke groei doorgemaakt. Binnen deze onderneming heerst een sfeer van persoonlijke authenticiteit, terwijl zowel individuele groei als zakelijk succes hoog in het vaandel staan. Als operator werk je in een 2-ploegendienst en kun je rekenen op een competitief salaris, beginnend bij minimaal €2.600,- bruto per maand, exclusief eventuele toeslagen. Klinkt deze kans als de uitdagende mogelijkheid waar je naar op zoek bent? Wacht dan niet langer en zet je ontdekkingstocht voort voor meer gedetailleerde informatie!

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het afvullen van diverse soorten salades, het snijden van vleeswaren en het verpakken van de producten, verder bestaat jouw werkdag uit;

  • Het handmatig uitpakken en verwerken van grondstoffen.
  • Het tijdig vervangen van etiketten en productwissels.
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontrole's.
  • Bevoorraden van productielijn.
  • Instellen van de productielijn.
  • Bedienen van machine's.Functie:Operator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Operator Pro Industry 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures