Vacature Operator

Operator in Zoeterwoude

Momenteel zijn we actief bezig met het selecteren van een geschikte operator voor een vooraanstaand bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Deze boeiende functie omvat werken in een tweeploegendienst en biedt een aantrekkelijk salaris, met de kans om te groeien tot een maandelijks inkomen van maximaal € 3.000,- inclusief toeslagen. Binnen deze rol als operator krijg je een unieke gelegenheid om te werken bij een gerenommeerde fabrikant van plantaardige vleesproducten. Je zult actief zijn in een hypermoderne werkomgeving waar geavanceerde machines en toonaangevende productielijnen de standaard vormen. Dit bedrijf biedt diverse kansen voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling. Als deze functie je interesse heeft gewekt, moedigen we je aan om verder te lezen voor meer gedetailleerde informatie.

Als operator maak je deel uit van een team van gedreven collega's en ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig uitvoeren en beheren van de productieprocessen, met als voornaamste doel een soepel verloop van het volledige proces te verzekeren. Bovendien vallen onder jouw verantwoordelijkheden onder andere:

  • Aansturen van productiemedewerkers.
  • Realiseren van de productietargets.
  • Maken van hamburgers, balletjes en worstjes. Allemaal vegetarisch!
  • Administratieve werkzaamheden.
  • Opbouwen en instellen van de productielijn.


Functie:Operator
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Operator Pro Industry 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures