Vacature Privacy Consultant (Medior

Privacy Consultant (Medior in s-Gravenhage

Privacy en gegevensbescherming. Wij geloven dat ieder mens hier recht op heeft. Daarom gaan we bij Privacy Company tot het uiterste om onze klanten te helpen bij de meest uitdagende vraagstukken op dit vlak. Benieuwd hoe jij als Privacy Consultant kunt bijdragen aan onze doelstelling?

Over Privacy Company


Privacy is één van de belangrijkste maatschappelijke thema's van dit moment. Onze missie? Die is daarmee relevanter dan ooit. Wij helpen onze klanten in binnen- en buitenland met praktisch advies en software om privacy- en beveiligingsrisico's te beperken. Dit doen we voor een grote variatie aan klanten, vanuit Den Haag en Berlijn en altijd met een klantgerichte aanpak. Hierbij blijft het niet bij de naleving van wetgeving en het voorkomen van boetes. Liever dragen we bij aan een écht privacy-vriendelijke organisatiecultuur.

Waar houd je je mee bezig?


In jouw rol als Medior Privacy Consultant werk je aan uitdagende en complexe privacyvraagstukken. Van het uitvoeren van risicoanalyses tot het adviseren over privacy- en informatiebeveiligingsbeleid. Elke dag is anders. Ook het inrichten van processen en het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments is onderdeel van je werk. Van grote doorlopende projecten tot kleinere, kortlopende opdrachten, zowel nationaal als internationaal - bij Privacy Company kom je het allemaal tegen. Daarnaast begeleid je Junior Consultants binnen projecten en controleer je de inhoud hiervan, en managen jullie samen de klantverwachting. Ook is het mogelijk om trainingen te geven, als je dit interessant vindt.

Wat maakt deze functie anders? Privacy Company is een scale-up, en bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Je hebt een vast team en een vaste Teamleider, maar je werkt daarnaast met iedereen uit de organisatie samen aan projecten. Bijvoorbeeld met een Senior Consultant, of met één van de directeuren. Zo leer je in een korte tijd de hele organisatie kennen.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding en 3-5 jaar werkervaring in een rol waarin je op dagelijkse basis over privacy onderwerpen adviseert. Dat kan een interne rol zijn of een rol als externe consultant. Je kunt adviseren in vloeiend Nederlands. Daarnaast deel je onze passie voor privacy. Ook ben je maatschappelijk betrokken bij ontwikkelingen die spelen in het vakgebied. Het zou mooi zijn als je het leuk vindt om potentiële nieuwe klanten te bellen en wanneer ze interesse hebben getoond in onze dienstverlening en een offerte op te stellen. Je bent een echte teamspeler en je hebt interesse in of ervaring met coaching van meer junior collega's. Je krijgt veel energie van werken in een dynamische omgeving. Je bent nieuwsgierig en weet complexe zaken te vertalen en duidelijk aan de klant uit te leggen.

Je komt te werken bij een ambitieuze en informele organisatie met gedreven collega's die altijd voor elkaar klaarstaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Kortom, een omgeving waar je écht het verschil kunt maken.

Verder bieden wij:

  • Een salaris van € 3.643,- tot € 5.725,-
  • Een functie voor minimaal 32 en maximaal 40 uur
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld
  • Een goede pensioenvergoeding
  • Een passende reiskostenvergoeding
  • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling
  • Je werkt bij de klant op locatie, thuis of op ons kantoor in Den Haag

App of bel gerust even met Cora Arts op , Senior Privacy Consultant. Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met , , via of . Wie weet zien we jou snel bij ons op kantoor!Functie:privacy consultant
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3643 – 5725
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Privacy Consultant (Medior Privacy Company 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures