Vacature Procesbeheerder

Procesbeheerder in s-Gravenhage

Procesbeheerder

 • Den Haag
€ 3.224 - € 5.039 per maand Techniek

Vacature details Solliciteren

Wat ga je doen?

De motor achter efficiëntie en groei, stap in en kom verder als Procesbeheerder

Een uitdagende rol waarin jouw passie voor procesbeheer en jouw resultaatgerichte aanpak samenkomen. Je speelt een belangrijke rol in het vormgeven, stroomlijnen en vastleggen van onze processen en daarmee het continu verbeteren van onze operationele procedures. Ennaast een prettige werksfeer in een leuk team, bieden we voldoende opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Jij bent een creatieve procesbeheerder die zich thuis voelt in onze bruisende afdeling Techniek. Jij bent de architect achter het analyseren, vastleggen en voorstellen van verbeteringen. Dit doe je voor onze Inframanagement-processen. Dankzij jouw bijdrage wordt de effectiviteit en efficiëntie voor onze werkprocessen geoptimaliseerd.

Wat je verder gaat doen:

 • Je onderhoudt procesbeschrijvingen en implementeert verbeteringen in ons informatiesysteem.
 • Je stelt procedures op en verbetert ze om de operationele processen te stroomlijnen.
 • Je ondersteunt het management bij de implementatie van gewijzigde procesbeschrijvingen en/of procedures.
 • Je weet als geen ander hoe je moet anticiperen op ontwikkelingen die van invloed zijn op de processen en procedures.
 • Je identificeert verbeterpunten op basis van audits, analyses, incidenten en defecten, en stelt concrete verbeter voorstellen op.
 • Je zorgt ervoor dat alle documenten in controle zijn met behulp van ons beheersysteem.

Wie zoeken we?

Met jouw sterke communicatieve vaardigheden weet jij procesbeschrijvingen duidelijk te omschrijven. Je werkt nauwkeurig en denkt altijd in oplossingen. Opgeven komt niet voor in jouw woordenboek en je bent goed in staat om zelfstandig te werken. En dankzij jouw ervaring met het onderhouden van procesbeschrijvingen in een informatiesysteem (bij voorkeur Mavim) rond je projecten probleemloos af.

Wat verder belangrijk is:

 • Je hebt aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in een relevante richting.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met procesmatig werken, bij voorkeur in een omgeving waar business, techniek en/of ICT samenkomen.
 • Je bent bekend met kwaliteitsmanagementsystemen (QMS) en documentbeheersystemen zoals beschreven in ISO 550001, ISO 9001 of EN 13485.
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie voor 24 of 32 uur in de week met veel vrijheid en mogelijkheden tot ontplooiing in de mooie stad Den Haag. De functie wordt afhankelijk van je opleiding en ervaring beloond in salarisgroep 8 of 9 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 3.224,- en € 5.039,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Onze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vind je op onze website: bij HTM zit je goed !

Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Bij vragen neem dan contact op met .

Solliciteren

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom verder!Functie:procesbeheerder
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3224 – 5039
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HTM Personenvervoer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Procesbeheerder HTM Personenvervoer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures