Vacature Procesoperator Verpakkingsmachines

Procesoperator Verpakkingsmachines in Zoeterwoude

Bij Pro-Industry Uitzendbureau zoeken we een Procesoperator Verpakkingsmachines om ons team te versterken. In deze cruciale rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze geavanceerde geautomatiseerde verpakkingsmachines, waaronder Multivac, en het aansturen van de medewerkers die betrokken zijn bij dit proces.

Je hebt een scherp oog voor procesverbeteringen en efficiëntie. Door het instellen, controleren, ombouwen en voortdurend bijstellen van de machines zorg je voor optimale resultaten binnen de strenge normen van onze producten. Met jouw technische inzicht signaleer je (aanstaande) problemen en werk je samen met de Technische Dienst om passende oplossingen te vinden. Je neemt verantwoordelijkheid voor het optimaal onderhoud van jouw machines en wordt opgeleid volgens de TWI-trainingsstandaarden (Training Within Industry).Daarnaast ben je nauw betrokken bij het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten en denk je mee over optimale personeelsbezetting. In een groeiende organisatie help je nieuwe producten te produceren en/of te verpakken met behulp van een modern en innovatief machinepark.Functie:Procesoperator Verpakkingsmachines, Proces Operator
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Procesoperator Verpakkingsmachines Pro Industry 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures