Vacature Productiemedewerker

Productiemedewerker in Leiden

Als Fulltime Productie medewerker kom je te werken bij een opdrachtgever in de schoonmaakproducten. In de productieomgeving ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor verschillende taken. 

Het is soms moeilijk te visualiseren, maar ze beschikken in de fabriek over meerdere verdiepingen. Er is een verdieping waar de grote blokken spons op elkaar worden gelegd en in grote hoeveelheden door de machines heen gaan. Vervolgens wordt er een stukje schuur opgezet en vastgedrukt. Als pakket wordt deze in de snijmachine gestopt en krijg je allerlei kleine sponsjes. Daarna gaat het naar de volgende afdeling, de inpakafdeling. Hier worden de sponsen ingepakt in dozen voor de juiste klant met het juiste etiket. 

Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt voor het goed functioneren van de machines. Ook als er een storing is, weet jij deze op te lossen. Kom je toch niet verder, dan heb je natuurlijk jouw collega van de Technische Dienst die jou kan ondersteunen. Het is een grote organisatie waar veel gebeurt, waardoor ze vaak bezig zijn met nieuwe machines. Jij kan daarbij helpen!



Functie:Productiemedewerker, Productiemedewerker catering
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Productiemedewerker Olympia 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures