Vacature Projectleider Installatietechniek  -  Werktuigbouwkundige Installaties

Projectleider Installatietechniek  -  Werktuigbouwkundige Installaties in Zoetermeer

Onderzoek van klachten in installaties

Projectleider Installatietechniek - Werktuigbouwkundige Installaties

Bij Galjema werk je samen met enkele van de knapste koppen in de bouwsector en draag je bij aan unieke en innovatieve projecten die ontzag wekken, gemeenschappen transformeren en helpen om klimaatverandering te bestrijden.

Op onze locatie in Zoetermeer hebben wij plaats in ons team voor een Projectleider werktuigbouwkundige installaties, een functie die je in afstemming met onze projectleiders en adviseurs zelf vorm kunt geven. Bij Galjema werken we aan toonaangevende projecten zoals de nieuwste state of the art onderhoudsfaciliteit voor Defensie of een modern, duurzaam low-energy en inspirerend schoolgebouw voor Hogeschool Rotterdam. Spreekt jou dit aan dan is Galjema echt iets voor jou!

Jouw rol:

Als projectleider heb je de vakgerichte verantwoordelijkheid voor een project en leid je alle activiteiten gericht op de realisatie van de opdracht. Je coördineert de multidisciplinaire ontwerpwerkzaamheden t.b.v. de gebouwgebonden installaties, extern in het ontwerpteam en intern in het projectteam. Zowel intern als extern heb je een voorbeeldfunctie en draag je bij aan het imago van de onderneming. Je rapporteert aan de adviseur en directie. Deze functie vraagt zelfstandigheid en een pro-actieve houding. Daarnaast weet je de projectteamleden te motiveren tot betrokkenheid en teamgeest.

Jouw profiel:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren werkervaring
  • Je bent flexibel, klantgericht en werkt gestructureerd
  • Je werkt graag samen en kunt snel schakelen
  • Je bent inhoudelijk sterk en wilt graag vernieuwen

Jouw kans:

  • Een dynamische baan met uitdagende projecten binnen een prettige en informele werksfeer
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 28 verlofdagen, een nette pensioenregeling, gezellige uitjes en een resultaatafhankelijke eindejaar bonus.
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen in de functie.

Interesse?

Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Je krijgt z.s.m. een reactie. Heb je specifiek vragen over de functie? Bel ons dan op nummer: en vraag naar of Remko van den Berg.

Galjema Zoetermeer

Galjema B.V. Technisch Adviesbureau
Spazio Offices (Parkeren: Stadshart Zoetermeer P8 - Nederlandlaan)
Buitenom 247, 2711 KB Zoetermeer


Functie:projectleider werktuigbouwkundige installatietechniek
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Projectleider Installatietechniek  –  Werktuigbouwkundige Installaties Galjema Technisch Adviesbureau 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures