Vacature Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling

Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling in Zoeterwoude

Ben jij een bouwer? Bouw mee met ons!

Projectleider ruimtelijke ontwikkeling

36 uur, max. € 5.725,00 (schaal 11)

Wat ga je doen als Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling?

Als projectleider van team Ontwikkeling Fysieke Leefomgeving krijg je de kans om concrete projecten te leiden en gebiedsontwikkelingen te initiëren binnen ons programma Ruimtelijke Ontwikkeling en Wonen.

Je wordt de drijvende kracht achter de voorbereiding, sturing en uitvoering van complexe projecten. Hierbij houd je alle essentiële factoren in het oog: tijd, budget, communicatie en capaciteit. Je spreekt de taal van ondernemers en projectontwikkelaars en zorgt voor een naadloze afstemming met het bestuur en de opdrachtgever. Je bent niet alleen betrokken bij het vormgeven van visies, maar je vertaalt ook beleidskaders naar concrete plannen voor projecten.

Concreet betekent dit:

 • Je leidt complexe, multidisciplinaire projecten: Jouw expertise wordt ingezet om uitdagende projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling tot een succesvol einde te brengen.
 • Je bereidt voor, stuur aan en voer uit: Je bent verantwoordelijk voor alle fasen van het project, waarbij je aandacht hebt voor tijd, communicatie, budget en capaciteit.
 • Je werkt samen met stakeholders: Je bouwt bruggen tussen ondernemers, projectontwikkelaars, provinciale instanties, omliggende gemeenten, het gemeentebestuur en ambtelijke opdrachtgevers.
 • Je vertaalt beleidskaders naar concrete plannen: Jouw inzicht en creativiteit komen tot uiting wanneer je beleidskaders omzet naar praktische uitgangspunten voor projecten.
 • Je creëert verbinding: Je verbindt verschillende domeinen en fungeert als de spil die alle relevante partijen samenbrengt.

DIT KRIJG JIJ

Aanbod voor jou is een salaris van maximaal € 5.725,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 11). Daarnaast bieden wij:

 • Een contract van 32 uur per week aan voor de periode van één jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan treed je vast in dienst. Heb je bij de gemeente Zoeterwoude een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, dan behoud je je arbeidsrecht.
 • Een organisatie met korte lijnen binnen de organisatie en waar veel wordt gedaan aan vitaliteit en duurzaamheid.
 • Een tegemoetkoming in je reiskosten en de mogelijkheid om je auto te parkeren.
 • Sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze inwoners, verenigingen en ondernemers.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We hebben een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.
  • Een Individueel Keuzebudget van 17,05% bovenop je salaris (opgebouwd uit o.a. vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen.
  • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof, bovenop de wettelijke 70%-regeling.
  • Opname in het ABP-pensioenfonds en een jaarlijkse tegemoetkoming ziektekostenverzekering.
  • De ruimte om jouw optimale werk-privé balans te vinden; je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid om je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past. Je krijgt faciliteiten inclusief een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per dag om verantwoord thuis te werken. Voor de dagen die je naar kantoor komt, ontvang je een reiskostenvergoeding. (Afhankelijk van waar je woont).

Dit ben JIJ

Jij bent een enthousiast en resultaatgericht persoon die zelfstandig, initiatiefrijk en proactief aan het werk gaat. Communicatief ben je sterk, je bent in staat om zowel intern als extern onze belangen te behartigen. Je hebt gevoel voor overleg met partners van andere gemeenten, de samenleving, inwoners en ondernemers.

Verder vragen wij van jou:

 • Minimaal HBO-werk- en denkniveau blijkend uit een afgeronde opleiding. Of dat je dit niveau hebt bereikt door relevante werkervaring en vakgerichte opleidingen.
 • Daarnaast heb je ervaring met woningbouw- en gebiedsontwikkelingen van de initiatief tot realisatiefase.

ONS TEAM

Team Ontwikkeling Fysieke Leefomgeving valt binnen het domein Ruimtelijke Ontwikkeling. Je directe collega's zijn beleidsmedewerkers en projectleiders ruimtelijke ontwikkeling. Daarnaast werk je ook veel samen met de collega's van Team Vergunningen en Handhaving. Wij zijn een groene, weidse, maar bovenal ondernemende gemeente. Een kleine enthousiaste ambtelijke organisatie, die korte lijnen heeft met het bestuur en waarin het contact met onze inwoners en ondernemers laagdrempelig is. Medewerkers hebben bij ons veel vrijheid maar ook verantwoordelijkheid. Wij kennen elkaar en zijn bereid voor elkaar in te springen. Maar wij zijn ook een hechte organisatie. Zo lunchen we regelmatig samen (tosti donderdag!)) of lopen een ommetje en hebben ook veel lol. Dat is de kracht en charme van het werken bij gemeente Zoeterwoude. De directeur Ruimtelijk Ontwikkeling (waarnemend) aan het woord; Matthijs: " Als medewerker van en voor de gemeente Zoeterwoude krijg jij alle vrijheid en vertrouwen om jezelf te ontwikkelen. Jij staat daarbij zelf centraal en aan het roer. In Zoeterwoude is het durven duiken om te leren zwemmen!

"

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE

Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op met Marlies Lammers, team coördinator Ruimtelijke Ontwikkeling, via . Zij beantwoordt graag al je vragen.

Meteen enthousiast? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou. We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met via telefoonnummer .

Functie:projectleider ruimtelijke ontwikkeling
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5725 – 5725
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGZ Oost Brabant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling GGZ Oost Brabant 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures