Vacature Projectmanager Incluzio

Projectmanager Incluzio in Leiden

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Projectmanager Incluzio Leiden/Leiderdorp

Wil jij een veelzijdige baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Wil jij van betekenis zijn voor de samenleving? Dan ben jij de projectmanager die we zoeken.

€ 3.321,00 - € 4.810,00 per maand

Projectmanager Incluzio Leiden/Leiderdorp

24 tot 32 uur per week

€ 3.321,00 - € 4.810,00 per maand

Functieomschrijving

Als projectmanager binnen Incluzio Leiden en Leiderdorp ben je verantwoordelijk voor diversiteit aan projecten, gericht op het primaire proces. Denk hierbij aan het afschalen van begeleiding binnen de Wmo toegang, de transformatie naar blended, wijkgericht en collectief werken. Met een integrale blik weet jij onze visie te implementeren en processen te optimaliseren met o.a. de gemeentelijke toegang en de aanbieders van specialistische ondersteuning.


Als projectmanager draag je actief bij aan de ontwikkeling van de opdracht in Leiderdorp. Je zet projecten op en weet op een prettige wijze te implementeren. Samen met het team ben je continu in beweging om veranderingen door te voeren.


Daarnaast:

 • geef je sturing aan meerdere projecten binnen het samenwerkingsverband Kracht;
 • geef je operationeel en functioneel leiding aan een of meerdere projectteams;
 • adviseer je het MT over projectresultaten op operationeel en tactisch niveau;
 • bewaak en beheer je het projectbudget en de planning.

In de rol van Projectmanager maak je onderdeel uit van Management Team. Daarnaast werk je nauw samen met het projectteam waar jij leiding aan geeft. Je rapporteert aan de programmamanager.


Incluzio Leiden/Leiderdorp

Incluzio Leiden/Leiderdorp bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Samen met bewoners en partners versterken we het welzijn van de inwoners. Dat doen we op vele manieren. Bijvoorbeeld door activiteiten waarbij je andere mensen kan ontmoeten, je kan werken aan je gezondheid, mantelzorgers elkaar kunnen ondersteunen en je talenten verder kunt ontwikkelen. We zoeken elkaar op, zorgen voor elkaar en creëren verbinding.

Wat je krijgt

Je krijgt bij ons een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan. Een veelzijdige rol waar je de vrijheid hebt om je dag zelf in te delen. Je komt te werken op de plek waar het gebeurt, midden in de wijken van Leiden en Leiderdorp. Hierdoor zit je bovenop de actualiteiten en ben je nauw betrokken bij de uitvoering.


Verder kun je rekenen op:

 • een salaris van minimaal € 3.321,- en maximaal € 4810,- bruto per maand (op basis van 36 uur per week, volgens schaal 9 van de cao sociaal werk);
 • een arbeidsovereenkomst voor een jaar (24-32 uur per week), met de intentie te verlengen;
 • een smartphone en een laptop;
 • een individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;
 • ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden.

Wie je bent

Als projectmanager binnen Incluzio Leiden/Leiderdorp heb je een hart voor mensen. Je weet bij te dragen aan de ambitie van Incluzio om welzijn en zorg op een vernieuwende en duurzame manier te organiseren. Je bent in staat om draagvlak te creëren voor verandering, bent flexibel, kijkt met een innovatieve bril naar de toekomst en werkt klant- en resultaatgericht.


Daarnaast beschik je over:

 • minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in een relevante richting;
 • minimaal drie jaar werkervaring als projectmanager binnen het Sociaal Domein;
 • kennis van en ervaring met de sociale kaart van leiden/Leiderdorp is een pre;
 • kennis van maatschappelijke, politieke en bestuurlijke ontwikkelingen en hebt ervaring op het terrein Wmo.

Wouter Besuijen

Ik kom graag met je in contact.Functie:projectmanager
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3321 – 4810
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Projectmanager Incluzio Facilicom 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures