Vacature Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur in Zoeterwoude

Bij Pro-Industry Uitzendbureau zijn we op zoek naar een toegewijde Reachtruckchauffeur om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt indelen van de vriezers met behulp van een Jungheinrich reachtruck, uitgerust met camera en hoogtemeter. Onze magazijnen hebben 2000 palletplaatsen die een mix bevatten van grondstoffen, verpakkingen en eindproducten. Bovendien krijg je de kans om actief mee te denken over de magazijnindeling en het optimaliseren van werkprocessen om jouw collega's op verschillende afdelingen te ondersteunen.

Naast je reachtruckwerkzaamheden, omvatten je taken ook:

  • Lossen van inkomende goederen en het uitvoeren van de bijbehorende ingangscontrole met behulp van een elektrische pallettruck/heftruck.
  • Gereedmaken van goederen voor verzending met behulp van een weegschaal, scanner en computer.
  • Laden van gereedstaande goederen en het uitvoeren van de bijbehorende uitgangscontrole met behulp van een elektrische pallettruck/heftruck.
  • Overslaan van emmers (ongeveer 20 kg) van houten pallets naar plastic pallets.Functie:Reachtruckchauffeur, Logistiek medewerker
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2450 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Reachtruckchauffeur Pro Industry 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures