Vacature Recruiter Zorg

Recruiter Zorg in Leiden

Recruiter Zorg (24 uur)

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van kandidaten in een uitdagende arbeidsmarkt. Je overziet het gehele proces van werving en selectie en werkt nauw samen met onder andere de P&O collega's, teamleiders, onze eigen opleidingsadviseur en de vrijwilligerscoördinator. "Dit is een nieuwe functie in onze organisatie. Onze interim Recruiter, , heeft de basis gelegd. Nu is het aan jou om dit stokje over te nemen en er jouw draai aan te geven.

"
  • Plaatsen van vacatures op zowel interne als externe kanalen.
  • Actief zoeken, selecteren en benaderen van potentiële kandidaten binnen de zorgsector.
  • Uitvoeren van administratieve taken zoals het beheer van onze vacatures, plannen van gesprekken en het maken van diverse rapportages.
  • Adviseren en ondersteunen van onze teamleiders met betrekking tot de beste manier om optimaal nieuwe (zorg)collega's te werven.
  • Bijdragen aan het ontwikkelen en uitvoeren van wervingsstrategieën, -campagnes en het organiseren van open dagen.
  • Bijdragen aan onze employer branding en het versterken van ons imago als werkgever.

Wij bieden jou:

Wij bieden een veelzijdige baan in een sterk groeiende organisatie die volop in beweging is, waar jij een grote bijdrage aan mag leveren! Je krijgt veel vrijheid, de kans om mee te denken aan ons imago als werkgever, een goede werk/privébalans met de mogelijkheid tot thuiswerken in overleg, en een aantrekkelijk salaris volgens CAO VVT schaal 50, met een loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024.

Verder is het van belang dat je je hoofd koel kunt houden en kunt genieten van dagelijks contact met kandidaten en collega's. Je moet vooral een échte verbinder zijn! Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en affiniteit met de zorg. Je bent recent afgestudeerd in een relevant vakgebied, zoals HRM, P&O, (Toegepaste) Psychologie, Social Work of vergelijkbaar. Je bent sociaal, ondernemend, creatief en een doorzetter. Je bent in staat om een goed netwerk op te bouwen en je kunt prima zelfstandig werken.

Interesse?

Direct aan de slag? Solliciteer nu door je CV en motivatie, waarin je uitlegt waarom deze functie op jouw lijf geschreven is, te sturen naar . Vragen? Stuur een berichtje of bel Lauren op .Functie:recruiter zorg
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Recruiter Zorg Stichting Roomburgh-Hof 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures