Vacature Reward Adviseur

Reward Adviseur in Voorburg

Wil jij zorg dragen voor verbeteringen in de beloningssystematieken van organisaties?
Kan jij deze verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zoeken een adviseur die cijfermatig goed onderlegd is op het gebied van Human Resource Management. Een adviseur die startende, MKB en corporate organisaties adviseert en helpt om structuur te brengen in hun organisatie. Een adviseur die zelfstandig werkt en zich wenst te ontwikkelen tot specialist op het gebied van:

  • Beloning
  • Functiewaardering
  • Functieprofielen
  • Organisatie-inrichting

Wat ga je bij ons doen?

Je komt te werken in een klein hecht team en werkt onder begeleiding van een senior adviseur mee aan opdrachten bij een verscheidenheid aan organisaties die regionaal, landelijke of internationaal opereren.

Je zorgt ervoor dat onze beloningsdatabase up-to-date blijft en je initieert verbetervoorstellen om sneller en efficiënter in te spelen op vragen van onze cliënten. Excel kent voor jou geen geheimen, je weet bestanden te koppelen, met formules berekeningen te automatiseren en draaitabellen en grafieken te genereren. Je ordent de ontvangen en beschikbare gegevens van de salarissen. Je vergelijkt gegevens onderling, analyseert de verschillen om inzicht te verkrijgen en maakt overzichten die de klant inzicht biedt in zijn positie op de markt.

Je houdt overzicht over projecten waarin beloningsgegevens worden geleverd en verwerkt deze gegevens in de database. Je ontwikkelt ideeën voor nieuwe markten en op maat gemaakt producten/diensten, toetst de haalbaarheid daarvan en werkt deze uit tot voorstellen.

Je werkt methodisch en toont besluitvaardigheid bij het beoordelen van functies op hun relatieve waarde. Je bouwt inzicht op in de precieze klantbehoefte en achterliggende problematiek en vertaalt bevindingen ten aanzien van de beloningssystematiek naar adviezen die aansluiten op de vraag en brengt adviezen doeltreffend over op de klant.

Je waarborgt de actualiteit, kwaliteit en relevantie van klant- en projectgegevens, zodat informatie toegankelijk en vindbaar is voor collega's. Je evalueert de resultaten van projecten en de zelfredzaamheid van de klant en formuleert mogelijke en gewenste vervolgstappen. Met de door jou opgeleverde inzichten lever je een bijdrage aan het verbeteren van het HR beleid, en geef je richting aan de uitvoering van organisatie- of beloningsvraagstukken.

Welke deskundigheid is hiervoor nodig? (deze kan deels on-the-job worden opgebouwd)

Kennis van bedrijfskunde/personeel en organisatie op HBO/WO-niveau. Kennis van gangbare personeelsinstrumenten, in het bijzonder voor beloning, van arbeidsverhoudingen (o.a. CAO's en WOR) en projectmatig werken.

Kennis van excel (vaardigheid in gebruik van diverse formules en functies), van datastructuren, van het concept van resultaatmanagement, toegevoegde-waardeketen, competentiemodel, het gebruik van de functiemanager en relatiemanager en van de klanten van Eprom.

Sociale en mondelinge communicatieve vaardigheid voor het adviseren van klanten (op allerlei niveaus) inzake beloning en beloningssystematieken en te maken keuzes.

Schriftelijke communicatieve vaardigheid voor het vervaardigen van aansprekende rapportages en het opstellen van resultaatgerichte teksten.

Naast een prettige, dynamische en collegiale werkomgeving, met veel mogelijkheden om sturing aan je eigen ontwikkeling te geven, bieden wij jou een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Het salaris ligt tussen de 2.400 en 2.950, afhankelijk van opleiding en ervaring. Werken in deeltijd is mogelijk. We betalen mee aan je pensioen. Je krijgt de wettelijke vakantiedagen en vakantiegeld. Je krijgt bij ons veel vrijheid, wij geloven in resultaatmanagement, niet in micromanagement.

  • HBO of WO opgeleid
  • Kennis van en/of sterke affiniteit met human resource management
  • Uitstekende vaardigheid in excel

Herken je jezelf in bovenstaande punten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Vul deze beknopte vragenlijst in via de link: https://kwiksurveys.com/s/HzPAmTgC

Stuur je cv vervolgens naar

T:

Eprom Organisatieadvies gelooft dat een goede verbinding, een goede arbeidsverhouding, tussen de werknemer en de organisatie het fundament is voor werkplezier.

Functie:reward adviseur
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2950
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Reward Adviseur Eprom Organisatie Adviseurs 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures