Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Berkel en Rodenrijs

Ben jij iemand met een goed gevoel voor cijfers en blijf jij jezelf graag ontwikkelen? Dan is dit dé rol voor jou!

Wat krijg jij?

Je komt zeker niet bij een stoffig brueau terecht. Het team is een goede mix van ervaring. Er wordt veel energie gestoken in een goede sfeer en fijne werkplek. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd en je kan flexibel je werktijden indelen. Daarnaast zijn de voorwaarden ook nog eens erg goed binnen deze organisatie:

 • Een goed salaris wat past bij jouw kennis en ervaring. De range is breed, loopt vanaf €3000,- op fulltime basis en wordt passend gemaakt op jouw kwaliteiten
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • Een bonusregeling!
 • Een goede pensioenregeling.
 • Regelmatig een borrel of uitje met het gezellige team!

Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden( De mogelijkheid tot het gaan begeleiden van collega's, het controleren van nieuwe administraties en het uitwerken en verbeteren van processen) en uiteraard kansen voor opleidingen/ trainingen.

Functieomschrijving

Als Salarisadministrateur beheer je de volledige salaris- en personeelsadministratie van een groot klantenbestand en onderhoud je klantrelaties. Je overlegt met klanten over personeelsadministratie, de beste aanpak voor salarisbeheer en en hoe ze het werk aangeleverd willen krijgen. Het soepel laten verlopen van samenwerkingen is een belangrijk onderdeel van je rol. Jouw kennis en advies over bepaalde arbeidsvoorwaarden komen hier goed van pas! Toon je snel vooruitgang en heb je ambitie? Bespreek dit, want het bedrijf doet er alles aan om jou te helpen groeien in de breedte van de functie. 

Jouw belangrijkste taken als Salarisadministrateur:

 • Heb jij genoeg ervaring opgedaan om deze over te brengen op de Trainee's? Dan krijg jij de mogelijkheid om ze te begeleiden tijdens hun traject.
 • Je bied begeleiding bij het eigen maken van het softwareprogramma Loket.
 • Het bedenken van zo goed mogelijke oplossingen bij vragen vanuit klanten en kan een deel relatiebeheer op je te nemen.

Kort over de organisatie: 

Dit bedrijf is een salaris- en personeelsadministratiekantoor in de omgeving van Rotterdam. Zij verzorgen de volledige administratie voor een groot aantal werkgevers. Er heerst een open bedrijfscultuur waarbij een goede werksfeer en hoge maten van plezier voorop staan. Er wordt veel aandacht besteed aan groei, jij krijgt de kans je te ontwikkelen in alle richtingen die bij jou ambities en kwaliteiten passen. Daarnaast kun je je eigen werkzaamheden in richten en je eigen ontwikkeltraject bepalen. 

Wat breng jij mee?

 

 • Een afgeronde Mbo+ of Hbo opleiding.
 • Een aantal jaar ervaring als Salarisadministrateur.
 • Heb jij eerder financiële werkervaring opgedaan of zelfs een PDL dan heb jij een streepje voor.

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en geïnteresseerd, solliciteer dan via onze website. Heb je nog vragen over de functie? Dat kan uiteraard, wij zijn telefonisch bereikbaar op 010-8907595Functie:assistent salarisadministrateur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Salarisadministrateur JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures