Vacature Sales engineer

Sales engineer in Zoeterwoude

Functieomschrijving:

Ben jij technisch onderlegd en vind je het leuk om de technische vraagbaak van onze verkoopafdeling te worden? Dan vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek!

De afdeling verkoop binnendienst fungeert, voor wat betreft de verkoop van onze producten, als schakel tussen enerzijds de fabriek in Oostenrijk en anderzijds het Nederlandse Palfinger dealernetwerk. Op de afdeling ben jij (of groei je uit tot) dé technische vraagbaak voor verkopers uit de dealerorganisatie. Op een communicatief sterke wijze ondersteun je de dealerorganisatie bij het opstellen van het juiste verkoopadvies richting eindgebruiker. Een commercieel ingestelde denkwijze is hierbij van belang.

Technische kennis van onze of soortgelijke producten is bij de uitoefening van deze functie een must. Kennis en ervaring van de voertuigbranche is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

·         Een passend salaris (indicatie 3,5K – 5K) met goede en flexibele
         arbeidsvoorwaarden in de vorm van een IKB (individueel
         keuzebudget);

·         Goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden;

·         Een fijne werksfeer binnen een gezond en informeel familiebedrijf;

·         32 uur in overleg mogelijk.

Functie-eisen:

·         Je bent in het bezit van een technische vooropleiding;

·         Je bent communicatief sterk en commercieel ingesteld;

·         Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;

·         Kennis van en/of ervaring met de voertuigbranche is een pré

Bedrijfsprofiel:

Wereldwijd staat PALFINGER voor de meest innovatieve, betrouwbare en kosten-efficiënte laad- en losoplossingen voor gebruik op commerciële voertuigen. Palfinger Nederland is importeur van Palfinger producten in Nederland, waaronder Palfinger autolaadkranen, Epsilon houtkranen, Palfinger containersystemen, Palfinger meeneemheftrucks en alle daarbij behorende onderdelen, accessoires en equipment. Als importeur bedienen we in Nederland een netwerk van dealerbedrijven met de levering van zowel complete kranen/systemen als ook onderdelen hiervoor.Functie:Sales engineer
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Palfinger Nederland via r.piket@palfingernederland.nl of 31715459140. Of bezoek hun website https://www.palfinger.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Sales engineer Palfinger Nederland 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures