Vacature Salescoördinator UK

Salescoördinator UK in Bleiswijk

Wil jij jouw vaardigheden inzetten als salescoördinator UK bij deze ambitieuze organisatie met klanten in heel Europa? Hier krijg je dé kans om alle processen te stroomlijnen en het verschil te maken!

Wat krijg jij?

In deze ambitieuze organisatie met Europese klanten kun je als salescoördinator UK rekenen op veel aandacht voor welzijn, ontwikkeling en een fijne werkomgeving. Je wordt onderdeel van een enthousiast en betrokken team dat zijn passie voor natuur en planten deelt. Verder vind je in het contract:

 • Een fulltime dienstverband, 32 uur is bespreekbaar.
 • Een goed salaris tussen de €3200 - €4000,-
 • 25 vakantiedagen.
 • Pensioenregeling.
 • Dagelijks (gratis) vers fruit en een lunchbuffet in de eigen keuken (tegen een kleine vergoeding).
 • Trainingen om je kennis te vergroten!

Functieomschrijving

Als salescoördinator UK ben je de centrale schakel in het proces, van orderontvangst tot levering bij de klant. Je ondersteunt het salesteam, beheert aanbiedingenlijsten en zorgt voor een correcte orderverwerking. Jouw voornaamste doel is het verzekeren van tevreden klanten door uitstekende service te bieden. In Nederland fungeer je als intern aanspreekpunt voor zaken met betrekking tot jouw klant in de UK, en op termijn zul je ook andere klanten in de UK bedienen. Daarnaast zul je enkele keren per jaar de vestiging in België bezoeken en jaarlijks klanten in het buitenland bezoeken. Je neemt ook actief deel aan klantbezoeken in Nederland en België, waarmee je een cruciale rol speelt in het opbouwen van sterke klantrelaties.

Wat ga je doen als Salescoördinator UK

 • Het stroomlijnen van het gehele proces, van het ontvangen van orders tot aan de levering bij de klant in de UK.
 • Fungeren als intern aanspreekpunt voor zaken met betrekking tot de klant.
 • Oplossen van onverwachte problemen die zich kunnen voordoen.
 • Beheer van zowel interne als externe aanbiedingenlijsten.
 • Actief meewerken met de collega’s van customer service.
 • Enkele keren per jaar bezoek je de vestiging in België en ongeveer één keer per jaar ga je op bezoek bij klanten in het buitenland. Daarnaast breng je ook bezoeken aan klanten in zowel Nederland als België.

Over het bedrijf

Dit Belgisch familiebedrijf bestaat al meer dan 70 jaar en heeft al bijna 40 jaar stevige wortels in Nederland. De focus ligt hier op tuincentraketens, tuincentra en bouwmarkten, zowel in het eigen land als in andere Europese landen zoals Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Met ongeveer 130 medewerkers realiseert het bedrijf een omzet van meer dan 100 miljoen euro. Verder staat het bedrijf bekend om zijn nauwe samenwerkingen, die leiden tot duurzame partnerschappen met alle belanghebbenden, inclusief het eigen personeel. Als je op zoek bent naar een hecht team waarin je samen successen kunt behalen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat breng jij mee?

Verantwoordelijkheid nemen, hands-on zijn en resultaatgericht zijn begrippen die goed bij jou passen. Met jouw passie voor natuur en planten kom je al een heel eind. Uiteraard zijn er ook een aantal harde eisen:

 • Ervaring opgedaan in een soortgelijke commerciële/administratieve rol.
 • Een professionele beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Excel en Powerpoint hebben voor jou geen geheimen.

Ben jij de nieuwe salescoördinator UK die wij zoeken? Druk dan op de knop!Functie:Informatieverstrekkers
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Salescoördinator UK JUSTIN Recruitment 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures