Vacature Schoonheidsspecialist(e) Beauty Salon

Schoonheidsspecialist(e) Beauty Salon in Leidschendam

Schoonheidsspecialist(e) Beauty Salon

 • Leidschendam, Jasmijn 14
 • 24-32 uur per week

Dit ga je doen

Hey beautylover! Sta jij op met een stralende glimlach (én huid) als jij eraan denkt dat jij er vandaag voor gaat zorgen dat jouw klanten onze salon stralend verlaten? Maakt jouw beautyhart een sprongetje van superstrakke wenkbrauwen óf een zuivere en stralende huid? Volg dan je passie en kom werken als schoonheidsspecialist(e) bij ICI PARIS XL!
Als schoonheidsspecialist(e) van ICI PARIS XL Beauty Salons ben je zowel actief in de salon als achter de schermen. En dan bedoelen we het complete plaatje: van huidanalyse tot wellness- of schoonheidsbehandeling en van planning tot inspiratie op het gebied van verzorgings- en cosmeticaproducten.
Samen met je team zorg jij er dagelijks voor dat de ICI PARIS XL Beauty Salon lekker draait. Elke klant die in jouw stoel plaatsneemt, verlaat de salon stralend én meer dan tevreden. Dat komt omdat jij (en jouw collega's) elke klant vanuit passie en expertise voorzien van een persoonlijk advies én persoonlijke behandeling. Wij geloven erin dat alleen dan onze klanten stralen! Geloof jij hier ook in? Dan horen we graag van je!

Elke dag help jij dus klanten én collega's om te stralen. Maar wij willen natuurlijk dat jij er ook beter van wordt. Daar zorgen we voor vanaf je eerste dag. Dit krijg jij!

 • Een team van enthousiaste collega's, die minstens net zoveel beautyvloggers volgen als jij.
 • Je start met een salaris tussen de € 2.242,- en € 2.379,- bruto per maand bij een dienstverband van 37 uur per week.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een pensioen- en studiekostenregeling.
 • Doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen en trainingen aan onze eigen ICI PARIS XL Academy.
 • Personeelskorting bij ICI PARIS XL, Kruidvat én Trekpleister. Nieuwe huidverzorgingsproducten van al jouw favo beautymerken met korting, YES!
 • En er is meer... als je een nieuwe collega aandraagt, ontvang je een bonus van € 100,- bruto voor een winkelmedewerker en maar liefst € 1.000,- bruto voor een leidinggevende functie. Mooi meegenomen, toch?

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een mbo 4-opleiding tot schoonheidsspecialist óf mbo 3-niveau aangevuld met twee specialisaties.
 • Jij hebt enkele jaren ervaring als schoonheidsspecialist, bij voorkeur in een omgeving waar jij samen met jouw team ook verantwoordelijk was voor het hele plaatje: van planning tot behandelingen.
 • Jij kent de eigenschappen én toepassing van tenminste één cosmeticalijn binnen ICI PARIS XL Beauty Salons. Wij werken onder andere met Nescens, Sensai en Sisley.
 • Het allerbelangrijkste: jij bent een beautylover! Jij hebt passie voor het vak én brengt dit graag over op onze klanten!

Reisafstand naar je nieuwe baan?

Wil je weten hoe ver je moet lopen, fietsen of rijden naar je werk? Bereken hieronder je reistijd!

6967

Leidschendam, 2262AN, Jasmijn 14

Wat is je reistijd

Bereken je reistijd

Wat is je reistijd?

Vul je postcode in, dan berekenen wij hoe lang je er over doet om fris op je werk te komen.

Solliciteren bij ICI PARIS XL in 5 stappen

Als je gaat solliciteren bij ICI PARIS XL wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Ons sollicitatieproces bestaat uit 5 stappen:

01. 01.

02. 02.

Je krijgt telefonisch, via WhatsApp of e-mail een reactie.

Aan de slag!

Zijn wij na het kennismakingsgesprek (en eventueel een tweede gesprek) enthousiast en jij ook? Dan kun je zo snel mogelijk aan de slag!

 • Leidschendam, Jasmijn 14
 • 24-32 uur per week


Functie:schoonheidsspecialist beauty salon
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2242 – 2379
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Schoonheidsspecialist(e) Beauty Salon Ici Paris XL Nederland 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures