Vacature Senior Consultant / Partner

Senior Consultant / Partner in s-Gravenhage

Erasmus Adviesgroep

Senior consultant / partner

Erasmus Adviesgroep (sinds 2003) is een toonaangevend bemiddelingsbureau voor de medisch specialisten in Nederland. Tot onze relaties behoren ziekenhuizen en universitaire medische centra in Nederland. Wij concentreren onze dienstverlening op de persoonlijke ontwikkeling van medische specialisten en begeleiden deze beroepsgroep op een professionele wijze naar een volgende stap in hun carrière. Erasmus Adviesgroep biedt medisch specialisten een zorgvuldige en intensieve ondersteuning bij een overstap. In alle fases van de procedure zijn wij aanwezig én beschikbaar om dit proces te begeleiden. In ons meerjarenplan past een uitbreiding en verbreding van activiteiten. Daarvoor zijn wij op zoek naar een:

SENIOR CONSULTANT (PARTNER) / RECRUITER
die als ondernemer vorm en inhoud kan geven aan de opbouw van een eigen bemiddelingspraktijk

Voor onze maatschap zoeken wij een collega die als zelfstandig ondernemer & consultant in ons team wil opgaan. Zelfstandig maar ook met hulp van je collega's bouw je zorgvuldig en gedisciplineerd aan je zakelijke netwerk. Ondernemen, groeien, persoonlijke ontwikkeling en bijzondere kansen voor jezelf en voor anderen creëren is binnen onze maatschap vanzelfsprekend. Je zoekt als zelfstandig ondernemer bewust de aansluiting van een 'groter team' om te kunnen sparren en je breder te kunnen profileren.

Inhoud functie
Je maakt kennis met de gezondheidszorg in het algemeen en onze specifieke dienstverlening, werkwijze en methodieken in het bijzonder. Je bent als senior consultant/ recruiter actief betrokken bij de opbouw en uitbouw van een of meer specialismen. Gedurende dit proces (vanaf afsluiten van opdrachten tot en met de uitvoering van opdrachten én de nodige nazorg) ben je intermediair tussen jouw opdrachtgever (ziekenhuizen) en kandidaten (medisch specialisten). Je bezoekt doorgaans de kandidaten en opdrachtgevers op werklocatie. Reizen maakt dan ook deel uit van de werkzaamheden.

Profiel van de kandidaat
Je beschikt minimaal over een HBO denk- en werkniveau. Mensen in jouw omgeving zien je als commercieel, zorgvuldig, ondernemend en pro-actief. Je ziet jezelf als de spin in het web en je regisseert graag processen. Voor het met succes uitoefenen van deze functie is het noodzakelijk dat je vanuit jouw maatschappelijke achtergrond en interesses in staat bent om op gelijkwaardig niveau te communiceren met kandidaten (medisch specialisten). Voor deze functie is van groot belang dat je zelfstandig kunt werken. Je beschikt over voldoende discipline om de werktijden in te delen en operationeel actief te zijn. Bij voorkeur breng je commerciële ervaring mee uit de gezondheidszorg of de werving & selectie branche. Je drukt je zowel mondeling als schriftelijk gemakkelijk uit. Je bent ambitieus en ziet ieder project als een persoonlijke uitdaging. Gezien het niveau van de werkzaamheden en contacten, gaan wij uit van een kandidaat met een 'mid-career' werkervaring.

Wat bieden wij?
Gezondheidszorg is een boeiende sector, altijd in beweging. Je krijgt niet alleen te maken met ziekenhuizen maar ook met alle maatschappelijke aspecten er omheen. Erasmus Adviesgroep bestaat uit drie consultants, gebundeld in een maatschap. Een bundeling van ervaring, netwerken om daadkrachtig in de markt te opereren en opdrachten met kennis van zaken te behandelen. Binnen dit team is plaats voor uitbreiding. Wij bieden je zelfstandig ondernemerschap binnen een collegiaal en enthousiast team. Daarom willen wij in contact komen met een senior consultant, een 'zelfstandig ondernemer' die binnen ons team een eigen praktijk opbouwt en een positie binnen onze maatschap ambieert.

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Heb je behoefte aan aanvullende informatie, neem dan gerust contact op met Levin Aben, managing consultant / partner, via of .

Wij nodigen je graag uit jouw interesse kenbaar te maken aan
Erasmus Adviesgroep
Postbus 85726
2508 CK Den Haag

datum : in overleg
Locatie : Nederland

Contact :

managing partner
T. 5 (ook 's-avonds)
E-mail:Functie:partner consultant
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Erasmus Adviesgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Senior Consultant / Partner Erasmus Adviesgroep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures