Vacature Senior Cost Engineer Elektrotechniek

Senior Cost Engineer Elektrotechniek in s-Gravenhage

Als Senior Cost Engineer Elektrotechniek werk je aan grote elektrotechnische projecten die variëren van €50k tot ca. €2 miljoen binnen de utiliteit in de regio Zuid-Holland. Op dit moment zijn dat projecten bij onder andere het WTC in Den Haag en de Haagse Poort.

Je werkt grotendeels vanuit onze vestiging in Den Haag, maar om een goed beeld te krijgen van wat onze klanten wensen en om de optimale oplossing aan te kunnen bieden, bezoek je je ook regelmatig verschillende klant- en projectlocaties.

Een greep uit jouw werkzaamheden zijn:

  • Het (uit)werken aan de hand van een eigen voorontwerp of bestek calculatie en begrotingen van modificatie projecten in de bestaande bouw tot ca. €2 miljoen
  • Meedenken met de klant en een volledige werk omschrijving kunnen presenteren en vervolgens af prijzen
  • Het begeleiden van projecten van A tot Z met de nadruk op calculatie


Functie:Senior Cost Engineer Elektrotechniek
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.lazet@eminentgroep.nl of 06 - 34 59 63 90. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Senior Cost Engineer Elektrotechniek Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures