Vacature Senior HR-Adviseur

Senior HR-Adviseur in Zoeterwoude

Senior HR-adviseur

Ben jij een HR-professional met een passie voor het creëren van warme en professionele werkomgevingen? Dan ben jij bij Livingstone aan het juiste adres!

Kom werken als Senior HR-adviseur bij Livingstone!

Livingstone gaat iets unieks in de markt zetten, in Dordrecht wordt namelijk een nieuw Inspirience Center gebouwd! Help jij mee om dit succesvol te realiseren?

In het Inspirience Center worden nieuwe activiteiten zoals de verkoop van tegels, sanitair, keukens, haarden, meubels, gordijnen en vloeren toegevoegd. Hierdoor heeft Livingstone alles in huis om de klant die een nieuwe woning wil (ver)bouwen van A tot Z te begeleiden en ontzorgen. Vanaf juni 2025 opent Livingstone de deuren in Dordrecht. In voorbereiding van en aanloop naar het vernieuwde totaalconcept is zij op zoek naar uitbreiding van het team.

Momenteel werken er bij Livingstone in Breda en ook vaste bouwpartner Tizo in Zoeterwoude in totaal zo'n 75 enthousiaste collega's met veel werkplezier in een laagdrempelige cultuur. Als HR-adviseur ben jij onmisbaar voor de uitbreiding van dit team, het creëren van een werkomgeving waarin expertise en vakmanschap optimaal tot hun recht komen en het realiseren van een toekomstbestendige HR-afdeling.

Jouw profiel

Ruimte om mee te groeien

Door de ambitieuze plannen die Livingstone heeft en de lerende organisatie die zij is, zal jouw functie op termijn evolueren richting de HR-manager rol. Je bent van onschatbare waarde en hebt veel invloed doordat je samen met het MT het HR-beleid bedenkt, verder uitwerkt en uitvoert. Ook heb je waardevolle inbreng in de voorbereiding en uitvoering van de aanstaande verhuizing naar Dordrecht. Afhankelijk van jouw behoefte investeert Livingstone graag in jouw groei.

Teamleider

Als teamleider van de personeelsadministratie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het zorgen dat 'de basis op orde is' . Denk hierbij aan de verzorging van correcte personeels- en salarismutaties, het onderhouden van een goede samenwerking met het externe salarisbureau, het beheren van personeelsdossiers en het aanpassen van regelingen als gevolg van cao-wijzigingen. Ook draag je zorg voor het formaliseren van HR-processen.

Denk mee over de toekomst

Je bent lid van het managementteam en fungeert als coach en sparringpartner voor de teamleiders en directie. Je adviseert over zaken als verandermanagement, organisatieontwikkeling en digitalisering. Daarnaast geef je (ongevraagd) praktisch advies bij alle HR-vraagstukken.

Je bent eindverantwoordelijk voor HR-thema's zoals functioneren & beoordelen, verzuim, arbeidsmarktcommunicatie, binden & boeien en opleidingsbeleid. Door de invulling van nieuwe disciplines en uitbreiding van de bestaande teams zul je de komende twee jaar een groot deel van jouw tijd aan werving & selectie en onboarding besteden.

Wat zoeken wij:

 • Jouw ruime HR-ervaring en ambitie maken het verschil.
 • Je bent zichtbaar, integer en een waardevolle senior gesprekspartner op het gebied van zowel organisatie als HR.
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ruime senior HR-ervaring.
 • Je hebt affiniteit met villabouw en architectuur.
 • Je bent bekend met ontwikkelingen op HR-gebied , weet je daar snel in te verdiepen en de praktische vertaalslag te maken.
 • Je hebt enige leidinggevende ervaring .

Wat krijg je:

 • Een startsalaris van € 4500,- tot € 5200, - afhankelijk van kennis en ervaring (*).
 • Werken bij dé topspeler in de particuliere villabouw markt.
 • Werken in een zelfstandige groei functie bij een groeiende en lerende organisatie.
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Dienstverband van 32 - 40 uur.
 • 30 vakantiedagen.
 • Vakantietoeslag van 8%, reiskostenvergoeding en 55 % bijdrage pensioenpremie.
 • Laptop & mobiele telefoon.
 • Beperkt hybride werken.
 • Een 1-jarig contract, als de samenwerking wederzijds goed bevalt dan volgt het OT-contract

(*) Doorgroei tot € 6200,- in deze rol is mogelijk

Wat doe je:

 • Je bent energiek , werkt planmatig en navolgbaar en neemt daardoor jouw diverse klanten mee.
 • De combinatie van uitvoerende en beleidsmatige taken vind je leuk.
 • Je bent verantwoordelijk voor het coachen van collega's en het professionaliseren van de HR-afdeling.
 • Je draagt bij aan het volgen en implementeren van HR-ontwikkelingen.
 • Je geeft leiding en ondersteunt bij de dagelijkse operationele taken van de HR-afdeling.
 • Je bevordert een warme en informele cultuur binnen Livingstone.
Livingstone biedt jou

Divers takenpakket

Het takenpakket is enorm uiteenlopend. Je gaat van het bijhouden van lijsten naar het opzetten van een hele planning. Geen dag is hetzelfde en het is aan jou om alle informatie op tijd te krijgen en de afspraken in te plannen.

Goede voorwaarden

Je werkt bij een topspeler in de markt van villabouw. Daarbij bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, een gezellig kantoor, een mooi salaris, 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een laptop van de zaak.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Ons team is enorm betrokken en gemotiveerd. In deze platte organisatie neem jij veelal zelf het heft in handen en wordt eigen inbreng erg gewaardeerd.

Werkdagen & werkgebied

Momenteel werken er ongeveer 75 collega's bij Livingstone in Breda en bij vaste bouwpartner Tizo in Zoeterwoude. Als HR-adviseur speel jij een onmisbare rol in het uitbreiden van dit team en het creëren van een optimale werkomgeving.

De standplaats is momenteel Breda en vanaf kwartaal 2 2025 Dordrecht, waarbij je ook 1 dag per week bij de Tizo vestiging in Zoeterwoude zult werken.


Motivatiebrief en CV

Je hebt onze vacature gevonden en bent
geïnteresseerd in de functie. Stuur je motivatiebrief
en cv en we laten zo snel mogelijk van ons horen.Functie:hr adviseur
Startdatum:23-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6200 – 6200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Livingstone via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Senior HR-Adviseur Livingstone 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures