Vacature Senior Project Management Ondersteuner NL AIC

Senior Project Management Ondersteuner NL AIC in s-Gravenhage

Bestuur en organisatie Onze ECP'ers Werken bij ECP Word deelnemer Wat doet ECP

 • Thema's
 • Terugblik Jaarfestival 2021

Gezocht: Senior Project Management Ondersteuner NL AIC (32 uur)

Vind je digitalisering boeiend en vind je de mogelijkheden van Artificiële Intelligentie voor de Nederlandse economie en maatschappij interessant? Haal jij voldoening uit het ontwikkelen van partnerschappen en het op rolletjes laten lopen van projecten? Solliciteer dan snel op de vacature van Project Management Ondersteuner bij de NL AIC!

Wat ga je doen?

De NL AIC werkt samen met bedrijven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties, de overheid en burgers, zodat artificiële intelligentie een verrijking vormt voor heel Nederland. Als senior Project Management Ondersteuner speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de Coalitiesecretaris bij het effectief en efficiënt beheren van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van administratieve ondersteuning, het coördineren van projectactiviteiten en het waarborgen van een soepele projectuitvoering. Je werkt daarom met tal van stakeholders uit het NL AIC ecosysteem; soms ben je de regisseur van het proces, soms ondersteun je anderen daarin.

Verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van projectdocumentatie van enkele projecten, inclusief projectplannen en het monitoren van mijlpalen, actielijsten en rapporten.
 • Coördineren en faciliteren van interne en externe samenwerking tussen projectadviseurs, stakeholders en partners.
 • Beheren van projectbudgetten en het monitoren van financiële voortgang.
 • Ondersteunen bij het identificeren en beheren van projectrisico's en problemen.
 • Bijdragen aan het organiseren en faciliteren van projectbijeenkomsten, workshops en evenementen.
 • Bijdragen aan de continue verbetering van projectmanagementprocessen en -praktijken.

Over jou

We zoeken iemand die flexibel kan werken, die niet via gebaande paden gaat, maar het juist uitdagend vindt in een dynamische, continu veranderende omgeving te werken. Het is van belang dat je goed kunt schakelen tussen zowel bedrijfsleven als onderzoekers van de kenniscentra en je hebt gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Overzicht bewaken, resultaatgerichtheid en ervaring met secretariswerkzaamheden zijn een must.

Bij voorkeur:

 • Je hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt als generalist affiniteit met AI, het AI ecosysteem en de transformatie die AI teweeg kan brengen voor bedrijven, overheden, kennisinstellingen en de maatschappij met maatschappelijke én economische impact;
 • Je bent precies, houdt van kwaliteit, zet de puntjes op de i, komt je afspraken na en helpt anderen dat ook te doen;
 • Je kunt goed plannen en organiseren en bewaakt de voortgang (kwaliteit, resultaten, budget) van programmaonderdelen waarbij je overzicht behoudt en sterk in je schoenen staat.
 • Je kunt goed schakelen tussen verschillende projecten en opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig, je bent stressbestendig. Daarbij heb je oog voor de belangen van alle stakeholders en politieke en bestuurlijke verhoudingen waardoor je een goede gesprekspartner bent.

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdig en afwisselende baan binnen een enthousiast en resultaatgedreven team achter de NL AIC.
 • Een overeenkomst tot en met 31 december 2024 voor 32 uur per week met de intentie om te verlengen bij voldoende werk en goede ontwikkeling.
 • Deze functie is bij ons ingeschaald in schaal 7 met een maximum van € 4.415 bij een 40-urige werkweek). Inschaling is onder meer afhankelijk van de ervaring en opleiding die je hebt gevolgd.
 • Een goede pensioenregeling, waarbij de premie volledig door de werkgever wordt betaald.
 • Een vergoeding voor mobiele telefoonkosten.
 • Flexibele werktijden en hybride werken (50/50) inclusief een thuiswerkvergoeding.
 • Goede thuiswerkfaciliteiten, zodat je zo optimaal mogelijk kan thuiswerken.
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen via trainingen of cursussen.

Nederlandse AI Coalitie (NL AIC)

Je bent onderdeel van een klein enthousiast kernteam samen met vier collega's van het coalitiemanagement en drie communicatiecollega's. Daarnaast werken we veel samen met collega's vanuit onder meer de NL AIC werkgroepen, de bouwstenen en de AI hubs. Als team ervaren we veel vrijheid en hebben een fijne werkcultuur; we zijn ambitieus, betrokken met elkaar en vinden het belangrijk authentiek te kunnen en mogen zijn.

De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) bestaat inmiddels vier jaar en is snel gegroeid. We zijn een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties samenwerken om de ontwikkeling van AI te versnellen. Wil je meer weten over ons werk? Op de website www.nlaic.com vind je meer informatie, waaronder onze resultaten van de afgelopen 4 jaar. Het programma wordt ondersteund en georganiseerd vanuit ECP | Platform voor de InformatieSamenleving.

Geïnteresseerd?

Dan horen we graag van je! Stuur zo snel mogelijk je CV en een korte motivatie of een filmpje van max 3 minuten, waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent voor deze functie, naar .

Stuur het naar van HR via . Geef in je begeleidende mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent en je salarisindicatie. Ben je ZZP-er? Vermeld dan s.v.p. ook je tarief.

De gesprekken vinden bij voorkeur bij ons op kantoor plaats. De vacature staat intern en extern tegelijk open. Bij gelijke geschiktheid heeft onze interne collega voorrang, omdat we mobiliteit graag stimuleren.

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sabine Herbrink ). Vragen over het proces stel je aan onze HR-adviseur Chantal van Deurloo ) of via (op maandag, dinsdag of donderdag).

Stichting ECP is een klant van LunaVia. Je werkt vanuit LunaVia bij Stichting ECP.


CONTACT

Maanweg 174, 8e verdieping
2516 AB Den HaagFunctie:project management ondersteuner nl
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4415 – 4415
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Project Management Ondersteuner NL AIC Stichting ECP 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures