Vacature Senior social media adviseur RVO

Senior social media adviseur RVO in s-Gravenhage

Bedrijfsomschrijving

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische Zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt - veelal projectmatig - hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening.

Functieomschrijving

Opdrachtomschrijving:

Binnen deze functie zijn de belangrijkste werkzaamheden:

  • Binnen RVO zijn afspraken over de inzet social media (organisch) en over de voorwaarden waaraan de content op social moet voldoen. In deze rol bewaak je de juiste een eenduidige toepassing van de social mediastrategie.
  • Je denkt mee over trainingen en opleidingen voor de social media specialisten om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van social media om de expertise door te ontwikkelen.
  • Je adviseert op verzoek en proactief over social media kanalen en expertises binnen het domein en adviseert over inzet hierop.
  • Je bent zowel intern als extern aanspreekpunt voor social media en podcasts bij RVO. Dit betekent dat je in contact bent met woordvoerders, webredactie, management, onze opdrachtgevers (departementen) en collega social media teams van departementen en uitvoeringsorganisaties.

Achtergrond opdracht:

Ben jij een kei in social media en heb je bovendien coördinerende kwaliteiten, krijg je energie van verbinden en kun je op een enthousiasmerende manier met je collega’s samenwerken? Dan is deze klus voor jou!

Wegens zwangerschapverlof zijn we opzoek naar tijdelijk vervanging van de Social Media Expert/ Strateeg/ Adviseur. Iemand die veel weet over de mogelijkheden van Social Media én de specialisten daarbij kan begeleiden/ondersteunen. Er zijn 16 andere social media specialisten verdeeld over de organisatie. Wij hebben iemand nodig die de social media specialisten blijft verbinden en zorgt voor de juiste richlijnen en adviezen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en consistentie van alle social media posts bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Functie-eisen

Functie-eisen:

• minimaal 5 jaar relevante werkervaring

• minimaal 2 jaar ervaring met het beheren van accounts en tools

• minimaal 3 jaar ervaring met projectmanagement

• minimaal HBO

• vereiste kennisgebieden: Coosto, Canva en Podcast hosting

Functie-wensen:

• minimaal 3 jaar zelf uitvoerend specialist geweest

• bekend met laatste social media trends

• bewust van gevoeligheid overheidscommunicatie

• kunnen omgaan met verschillende belangen

• werkervaring in een organisatie met meer dan 100 werknemers

Arbeidsvoorwaarden

De startdatum van de opdracht is 1 juli en duurt tot en met 4 januari. Er is tweemaal verlenging mogelijk van 3 maanden.

Het is een opdracht voor 32 tot 36 uur per week.

Standplaats van de opdracht is Den Haag.

Wil jij graag aan de slag als (senior) social media specialist bij RVO? Reageer dan uiterlijk 27-05 met heldere motivatie en jouw CV.

De opdracht is in te vullen voor zowel op detacheringsbasis als ZZP.



Functie:webredacteur
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via angela.veninga@yacht.nl of 06-23157187. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Senior social media adviseur RVO Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures