Senioren: Bezoek gratis het Fietsloket bij u in de buurt voor informatie en een gratis fietscheck

Senioren: Bezoek gratis het Fietsloket bij u in de buurt voor informatie en een gratis fietscheck

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Zoeterwoude en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Het Fietsloket heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-13:  Het Fietsloket reist weer rond in uw gemeente! Bij het Fietsloket kunt u een handige fietsaccessoire afhalen, informatie krijgen over prettig en veilig fietsen, én uw fiets laten nakijken door een professionele fietsenmaker. U vindt het Fietsloket bij u in de buurt:

• Donderdag 30 mei van 12.30 tot 16.30 bij Abeona Cycling in Zoeterwoude (Energieweg 67)

• Dinsdag 11 juni van 12.30 tot 16.30 bij Bike Totaal in Leiden (Stevensbloem 3)

Fietscomfort, zo gepiept!

U zult ervan versteld staan hoeveel comfort u wint met een goed afgestelde fiets. De mobiele fietsenmaker loopt uw fiets na en controleert onder meer uw wielen, fietsketting, en versnellingen. De check is gratis. Mocht u een kleine reparatie ter plekke willen laten uitvoeren, dan kan dat tegen betaling.

Met zelfvertrouwen fietsen

Bij het Fietsloket kunt u daarnaast mooie fietsroutes in de omgeving afhalen, informatie vinden over samen fietsen in uw gemeente en praktische tips krijgen over het gebruik van een fietshelm. De voorlichters in het Fietsloket gaan ook graag met u in gesprek over hoe u met zelfvertrouwen kunt blijven fietsen tot uw honderdste.

Meer weten over het project 'Doortrappen'? Volg de facebookpagina: Facebook.nl/doortrappenregioleiden.

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Het Fietsloket.

Deel dit bericht:

Redactie Zoeterwoudekrant

Welkom op de externe berichten pagina van Zoeterwoudekrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Senioren: Bezoek gratis het Fietsloket bij u in de buurt voor informatie en een gratis fietscheck

Nog meer externe nieuwsberichten