Vacature Servicemonteur Dakdekker

Servicemonteur Dakdekker in Leiden

Met ruim dertig jaar ervaring in platte daken zijn uitgegroeid tot toonaangevend specialist in diverse soorten dakbedekkingssystemen.

Wij repareren en renoveren. We bedekken en verduurzamen. Verbouwen en creëren. Platte en licht hellende daken kennen voor ons geen geheimen.

De opdrachtgever werkt door heel Nederland voor vve's, installatiebedrijven, aannemers en particulieren. Vind je het leuk om klanten informatie te geven over preventief dak onderhoud? Iedere klant heeft andere behoeftes en hier bied jij altijd de juiste oplossing voor, dit zal per klant variëren.Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • Het herstellen van kritieke punten, zoals hemelwaterafvoeren, de ontluchtingen en de doorvoeren
  • Het inspecteren van de conditie en de waterdichtheid van de naadverbindingen, de dakhuid, de afsluitprofielen en de dakbanen. Kortom complete controles uitvoeren
  • Reiniging van de dakgoten, hemel afvoeren en het complete dakoppervlak
  • Herstellen en vervangen van de gevonden gebreken

 



Functie:Servicemonteur Dakdekker, dakdekker
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via melony.hoppe@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Servicemonteur Dakdekker VNOM | We get the job done 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures