Vacature Software Architect

Software Architect in Leiden

Software Architect

Als Software Architect bij SWIS ben jij de persoon die ideeën en visies omzet in krachtige code voor duurzame projecten. Jouw verantwoordelijkheden gaan verder dan alleen het ontwerpen van technische architecturen. Je tilt je team naar een hoger niveau en draagt bij aan een eerlijk en betrouwbaar internet.

Wij bieden

 • Een salaris tussen € 2.925 - € 5.000
 • Een uitdagende, dynamische, professionele, laagdrempelige werkomgeving
 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (40% van je werktijd)

Dienstverband:

Full-time

Part-time

Salaris:

€2925 - €5000

Kruimelpad

Zet ideeën en visies om in krachtige code voor duurzame projecten

Wie zijn wij?

Bij SWIS bouwen we websites en applicaties voor onze klanten, waarmee we elke dag het internet een stukje mooier en beter proberen te maken. We helpen onze klanten bij hun transitie naar digitaal meesterschap, wat we Duurzaam Digitaal Veranderen noemen. We streven naar een open, eerlijk en betrouwbaar internet, en met jouw code lever je hier elke dag een bijdrage aan.

Wat ga je doen.

Met jouw passie voor technische kwaliteit en het verbeteren van prestaties ben jij de drijvende kracht achter het creëren van indrukwekkende websites en applicaties. Je vertaalt de business case van klanten naar doeltreffende technische requirements, architectuur en frameworks. Daarnaast schrijf je zelf code en zorg je voor krachtige API's en naadloze integraties van diverse systemen.

Wat verwachten wij van jou.

Met jouw passie voor technische kwaliteit en het verbeteren van prestaties ben jij de drijvende kracht achter het creëren van indrukwekkende websites en applicaties. Je vertaalt de business case van klanten naar doeltreffende technische requirements, architectuur en frameworks. Daarnaast schrijf je zelf code en zorg je voor krachtige API's en naadloze integraties van diverse systemen.

Met welke Techstack.

Bij SWIS werken we met een techstack waarin Drupal (opensource CMS) en Laravel (opensource PHP webframework) centraal staan. Jouw expertise in design patterns, unit testing en vaardigheden in PHP, SQL, JavaScript, HTML, Kubernetes en CSS zijn van onschatbare waarde. Samen met ons team van ervaren architecten breng je de softwarestructuren van klanten in kaart en optimaliseer je deze voor maximale impact.

Wij kijken graag naar jouw talent en behoeften.

Bij SWIS geloven we in jouw talent en behoeften. Naast ruimte voor professionele groei bieden we ook mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000, tijd voor cursussen en de mogelijkheid om deel te nemen aan sportevenementen, investeren we in jouw welzijn. Bovendien ontvang je 8 extra vakantiedagen bovenop het wettelijk minimum, kun je hybride werken (40% van je werktijd) en ontvang je waardevolle feedback van collega's om je groei te stimuleren.
Mocht je niet geheel aan dit functieprofiel te lijken voldoen nodigen wij je van harte uit contact op te nemen zodat wij mee kunnen denken hoe het eventueel toch kan matchen.

Wij bieden jou

 • Een competitief salaris tussen €2.925 en €5.000, afhankelijk van ervaring.
 • Persoonlijk opleidingsbudget en tijd voor persoonlijke ontwikkeling.
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis.
 • Noise cancelling Sony headphone.
 • Mac- of Windows-laptop.
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding.
 • De mogelijkheid een fiets te leasen met een mooie bijdrage van SWIS.
 • Verzorgde lunch en gratis fruit op kantoor.
 • Maandelijkse borrel in het Leidse café Re-Spons.
 • Een duurzame pensioenregeling.
 • Flexibel werken (hybride werkbeleid).
 • Een fijne gelijkwaardige werksfeer met nuchtere, gezellige collega's waar je blij van wordt. Geen overwerkcultuur, maar wel volop evenementen en champagnemomenten.
 • De kans om te doen waar je goed in bent en wilt worden.

Dit is waarom jij bij SWIS past:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als developer in grotere complexe projecten.

 • Het vermogen om passende en duurzame beslissingen te nemen voor klanten.

 • Je bent een stabiele krachtige factor in het team en begeleidt developers bij de implementatie van beslissingen en draagt nieuwe ontwikkelingen aan.

 • Je brengt de structuur van bestaande software voor jouw klanten in kaart, bewaakt deze en optimaliseert deze. Op basis van user stories schat je inspanningsniveaus in, waarbij je de developers van jouw team ondersteunt door kwaliteit, productiviteit en eigen keuzes aan te moedigen.

 • Met jouw expertise en duurzame beslissingen til je je collega's en SWIS naar een hoger niveau.

Word jij een SWIS-er? Wil je meer weten over deze vacature of over SWIS als bedrijf? Neem dan contact op met Valérie de Mol, bij SWIS, via .

Samen

Bij SWIS doen we veel dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken klanten bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Hechte teams. Het voelt soms alsof je samen met een groep vrienden werkt.

Maatschappelijk klanten/projecten

Samen met je collega's werk je aan projecten die een maatschappelijk impact maken. Projecten die echt wat betekenen, websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk, samen met het team, een "footprint" achter.

Groei

Of je nu stagiair, junior, medior of senior bent bij SWIS is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
Welke cursus staat er bij jou op de planning?

Tools / technieken

Bij SWIS werken we uitsluitend met de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. Je krijgt de kans om jouw skillset continu bij te schaven door middel van trainingen en cursussen.

SWIS is ook een open-source digitale speeltuin waar we proberen voor te lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma's en talen zoals bijvoorbeeld Drupal.

Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk.

Wat dacht je van elke maand Fit met SWIS, sporten samen met je collega's, hackathon's, tafelvoetbal- en Super Mario kart-toernooi, maar ook het legendarisch SWIS-weekend in september.

Als je bij SWIS komt werken, is er een grote kans dat je aan de slag gaat met projecten waarvoor we awards in de wacht hebben gesleept.


SWIS NERF Squad


Valérie de mol
.


Functie:software architect
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2925 – 5000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Software Architect Swis 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures