Vacature Space Analist

Space Analist in s-Gravenhage

Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-right-circlecaret-rightShapeLogo

Vacancy Physics

Space analist - Den Haag

Eindhoven

TMC zoekt een pas afgestudeerde Analist voor modelleren van fysische bewegingen van grote objecten als raketten en vliegtuigen. Heb jij een achtergrond Aerospace engineering, Physics, Mechatronica, of Werktuigbouwkunde en affiniteit met defensive? Dan komen we graag in contact. Als onderdeel van het Data Science team krijg je bij TMC de kans om jezelf te ontwikkelen in een stimulerende werkomgeving, met een uniek model voor Employeneurship en diverse groeikansen binnen een hecht en gepassioneerd team.

Space analist Den Haag

We'd love to hear from you.

| JOUW UITDAGINGEN

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende start in je carrière? Als Design analist bij TMC werk je samen met een dynamisch team aan technisch-wetenschappelijke onderzoeksprojecten binnen het domein van militaire operaties voor de marine. Je zult je bezighouden met het analyseren van kwalitatieve en kwantitatieve data, verkregen uit simulaties, om waardevolle inzichten en adviezen te genereren voor operationele besluitvorming.

Jouw taken zullen onder meer bestaan uit het uitvoeren van tests, het interviewen van experts op locatie en het presenteren van je onderzoeksresultaten. Je zult betrokken zijn bij het opzetten en gebruiken van fysische modellen en simulaties, en je zult ervaring opdoen met het oplossen van mathematische optimalisatievraagstukken en het uitvoeren van statistische analyses.


| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

  • Een afgeronde WO-Master in Aerospace engineering, Physics, Mechatronica, of Werktuigbouwkunde
  • Ervaring met Pythin, JAVA, C++
  • Aantoonbare affiniteit met defensie,
  • Projecten of afstudeeropdrachten die jouw bekwaamheid in het modelleren van bewegingsvergelijkingen aantonen

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

  • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
  • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
  • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
  • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
  • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups.

Feel Free to Contact

, Netherlands

Tel: +31


TMC Physics Employeneurs are highly educated, skilled and motivated people with an enthusiastic, open and collaborative attitude.

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!Functie:space analist
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Space Analist TMC 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures