Vacature Sparringpartner

Sparringpartner in Leiderdorp

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Buurtcoach in Leiderdorp

Wil jij iets betekenen voor de bewoners van Leiderdorp? Lees dan snel verder!

€ 3.068,00 - € 4.372,00 per maand

Buurtcoach in Leiderdorp

24 tot 32 uur per week

€ 3.068,00 - € 4.372,00 per maand

Functieomschrijving

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste, ondernemende en ervaren Buurtcoach voor 24 tot 32 uur per week.


Als Buurtcoach sta je dagelijks in contact met de bewoners van Leiderdorp. Samen met hen, vrijwilligers en organisaties ga je op zoek naar de specifieke vragen in een wijk en vertaalt dit naar collectieve initiatieven. Daarbij faciliteer je de bewoners en vrijwilligers bij het zelfstandig organiseren van collectieve initiatieven die bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie in de wijk. Samenredzaamheid is het doel, versterken en verbinden zijn het middel.

Je wordt onderdeel van een integraal team en treed op als sparringpartner en adviseur voor ketenpartners en collega's.


 • Ondernemend

Je hebt lef en de 'erop af' mentaliteit; je ziet kansen, werkt outreachend en maakt makkelijk contact op alle niveaus. De vraag van de inwoner zet je om in concrete acties en hierbij houd je rekening met de eigen kracht van iemand, je neemt de inwoner niet over. Je ziet kansen en zet deze om naar ideeën en projecten die leiden tot innovaties.


 • Resultaatgericht

Je bent een doener, pakt aan en werkt concreet. Je maakt gebruik van data om je doelen vast te stellen en te bereiken. Met helicopterview houdt je overzicht en legt verantwoording af over de doelen en resultaten. Ook registreer je om je werkzaamheden inzichtelijk te make, leg je verbanden en signaleer je trends en ontwikkelingen.


 • Out of the box denkend

Onze aanpak is gebaseerd op de WIE focus, gericht op W ederkerigheid, het I nformele netwerk van de bewoner/ klant en het versterken van de E igen kracht! Je bent oplossingsgericht, creatief en waar nodig durf je buiten de lijntjes te kleuren om resultaten te bereiken.

Wat je krijgt

Wij bieden een afwisselende baan in een bruisende en informele organisatie met flexibele werktijden (af en toe ook buiten kantoortijd). Er is ruimte voor eigen inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan een nieuwe organisatie en deze verder vorm te geven.


 • Een arbeidsovereenkomst voor 28 tot 32 uur per week;
 • Beloning conform schaal 8 van CAO Sociaal Werk; minimaal €3.068,- en maximaal €4.372,- bruto o.b.v. fulltime. Het uiteindelijke salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een individueel Keuzebudget van bijna 19% bestaande uit:
  • 8% vakantiegeld;
 • Ontwikkelings- en scholingsmogelijkheden.

Wie je bent

Je bent toegankelijk en kunt aandachtig luisteren waardoor je de vraag helder krijgt. Je kunt goed plannen en voelt verantwoordelijkheid voor het behalen van resultaten van jou en het team. Jij bent oprecht geïnteresseerd in mensen en sociale relaties, verheldert vragen en behoeften en versterkt de eigen kracht en zelfregie; van 'zorgen voor' naar 'zorgen dat'.


Verder zien we ook graag:

 • Een afgeronde relevante Hbo-opleiding (bv Social Work, CMW);
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in het wijkgericht werken als buurtcoach of soortgelijk;
 • Specifieke kennis en (projectmatige) ervaring op het gebied van community building en de ABCD benadering is een pré;
 • Een proactieve en zichtbare houding, je weet te bekrachtigen en werkt proces- en planmatig;
 • Je denkt ik creatieve oplossingen en ontwikkelt nieuwe methodieken t.b.v. het welzijn van wijkbewoners;
 • Een teamplayer die makkelijk beweegt in uiteenlopende systemen, doorziet verhoudingen en anticipeert op veranderingen;
 • Gevoel voor rollen, posities en verantwoordelijkheden: je bent in staat om in een complex 'speelveld' je rol helder te hebben en daarin te overtuigen;
 • Zakelijke instelling en accuratesse bij de registratie en verantwoording van het werk;
 • Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Leiderdorp is een pré.

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Daarna volgt een aanbod.

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:sparringpartner
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3068 – 4372
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Sparringpartner Facilicom 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures