Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

Specialist Ouderengeneeskunde in Leiden

Specialist ouderengeneeskunde

 • Contactpersoon

Kom jij als Specialist ouderengeneeskunde ons team versterken? We kijken uit naar onze kennismaking!

Als specialist ouderengeneeskunde ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse medische zorg van bewoners bij een aantal van onze externe huizen in de Duin- en bollenstreek. Je bent werkzaam in een superviserende rol en weet inhoudelijk sturing te geven aan een team van behandelaren. Je maakt binnen Topaz onderdeel uit van de behandeldienst en een grote vakgroep van SO's waarbij kennis en ervaring actief wordt gedeeld.

Wat breng jij mee?

Collega's werken graag met jou samen en jij bent een expert op het gebied van kwetsbare ouderen. Naast de competenties samenwerken, organiseren en communiceren blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • Een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde hebt afgerond (of binnenkort verwacht af te ronden);
 • BIG-geregistreerd bent;
 • Ingeschreven staat in het register van de KNMG.
 • Topaz biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT;
 • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, (FWG 75) € 9.256,21 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 36 uur;
 • Je werkt overdag en bent dus 's avonds en in het weekend vrij!
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Als specialist ouderengeneeskunde krijg je een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.500, - per jaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kaderopleiding te volgen (onder voorbehoud van acceptatie door opleiding);
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en gezond je werk kunt doen. Topaz biedt jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale -, en fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij de behandeldienst van Topaz. De behandeldienst bestaat uit drie multidisciplinaire behandelteams die vanuit drie verpleeg- en behandelcentra verantwoordelijk zijn voor de intramurale, semimurale en extramurale dienstverlening op verschillende locaties van Topaz.


Topaz

Functie:specialist ouderengeneeskunde
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:9256 – 9256
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Specialist Ouderengeneeskunde Topaz 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures