Vacature Support Engineer Stagiair

Support Engineer Stagiair in s-Gravenhage

Support Engineer stagiair


Wie zijn wij?

DesktopToWork is een ambitieuze en gedreven organisatie. Klanten staan bij ons centraal! Wij geloven dat we met behulp van goed werkende ICT diensten mensen productiever en gelukkiger maken. ICT is voor onze klanten een middel en geen doel op zich.
Met een gedreven team van talenten proberen we iedere dag weer een stapje voorwaarts te zetten. Zowel qua kennis als op persoonlijk vlak. Zo organiseren we regelmatig een gezellige of informatieve avond. Dagen we elkaar uit tot een (sportief) spel en koken we wekelijks een lekkere lunch voor elkaar.
Geen dag is bij ons hetzelfde en met z'n allen zijn we van plan om de wereld een beetje beter te maken. We zeggen niet voor niets; WERK BETER. LEEF BETER.

Wat ga je doen?

In de functie van Support Engineer stagiair ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij supportaanvragen die telefonisch en via de e-mail binnenkomen. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van IT-gerelateerde werkzaamheden als eerste- en tweedelijns Support engineer. Die bestaan onder andere uit het op afstand helpen en ondersteunen van onze relaties met installaties, storingen, servers, (Wifi-) netwerken en werkplekken. Wat wij belangrijk vinden voor onze Support Engineers is proactief zijn, zelfstandig en verantwoordelijkheid hebben.

In de stage ga je vooral meelopen op de Support afdeling en leren hoe je met deze verschillende onderdelen om moet gaan.

Zoek een functie die bij jou past.

Win een potje Fifa van Sergio.

Wat heb je nodig?

We zoeken echt een topper!

  • MBO/HBO studie ICT
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling; de klant staat vooraan bij DesktopToWork!
  • Leergierig; je bent bereidt om nieuwe dingen te leren en zaken "out of the box" op te pakken.
  • Een teamplayer in hart en nieren; samen staan we sterker!
  • Een echte doorzetter; je wilt groeien in het vakgebied.
  • Je bent stressbestendig en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • "Get the job done mentaliteit".

Wat bieden wij jou?

Group 5488

Functie:stagiair support engineer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Support Engineer Stagiair DesktoptoWork 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures