Vacature Taxichauffeur

Taxichauffeur in Leiden

Voor een opdrachtgever zijn wij in de regio op zoek naar: 

  • Taxichauffeurs voor Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer 16-40 uur  
  • Taxichauffeurs groepsvervoer (15-24 uur per week).  

Beschik jij over rijbewijs B? Ben je in het bezit van een volledige chauffeurskaart, of ben je bereid de ‘chauffeurskaart’ te gaan halen? Geweldig!  

Ook als je dus nog niet ervaren bent als taxichauffeur, mag je bij ons aan de slag. Hebben we jouw interesse gewekt?  

Mooi, lees dan snel verder wat je mag verwachten: Als taxichauffeur Regiotaxi/Valysvervoer/WMO vervoer of groepsvervoer werk je zelfstandig en heb je veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde. Dus het is een afwisselende functie en met jou achter het stuur komt dat helemaal goed. De passagiers die je mag vervoeren zijn voornamelijk oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) beperking (bij Regiotaxi, Valys en WMO-vervoer en/of schoolkinderen (bij groepsvervoer). Je rijdt naar een revalidatiecentrum, verjaardag van iemands kleinkind of naar het ziekenhuis. Jij zorgt voor een comfortabele rit en gezellige sfeer in de auto en wij zorgen uiteraard voor een goed salaris conform cao Zorgvervoer & Taxi.  

Heb jij een WIA, WAO, Wajong, WW, Bijstand (WWB), Ziektewetuitkering of zit jij in een 2e Spoor/outplacementtraject?  

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Of je momenteel een uitkering ontvangt of niet, bij ons kan je aan de slag als taxichauffeur.  

Zie www.topsupportnederland.nl  voor meer informatie. Functie:Taxichauffeur
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:1000 – 3000
Uren per week:15 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Top Support Nederland BV via r.dejong@topsupportnederland.nl of 31523712281. Of bezoek hun website https://www.topsupportnederland.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Taxichauffeur Top Support Nederland BV 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures